Kies voor payrolling in Amstelveen

Wil jij jouw salarisadministratie uitbesteden en een payrollbedrijf in Amstelveen inschakelen? Neem dan contact op met HSU.nl. Ons HRM en payrollbedrijf is erin gespecialiseerd bedrijven en ZZP’ers te ondersteunen door het bijhouden van o.a. hun salarisadministratie. Tevens weten bedrijven ons te vinden wanneer zij hun juridisch werkgeverschap wensen over te dragen. Via deze weg blijft er meer tijd over voor hun eigen onderneming. Wil je weten hoe wij je van dienst kunnen zijn? Of wil je meteen een afspraak maken voor payrolling in Amstelveen? Neem dan direct contact met ons op.

Wat kan payroll in Amstelveen voor jou betekenen?

Payroll staat voor het uit handen geven van het juridisch werkgeverschap aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in payrolling. Hierbij neemt het payrollbedrijf ook de risico’s van het werkgeverschap over. Op deze manier wordt het payrollbedrijf verantwoordelijk voor het uitbetalen van medewerkers bij arbeidsongeschiktheid of ziekte. Daarbij heb jij de mogelijkheid ook jouw salarisadministratie aan hen uit te besteden. Wens je van alle mogelijkheden gebruik te maken? Laat het ons weten.

Waarom ondernemers kiezen voor payrolling

Veel ondernemers in de omgeving van Amstelveen maken al gebruik van payrolling. Dit komt doordat zij hierdoor zekerheid en flexibiliteit hebben. Het laten bijhouden van de salarisadministratie verschaft veel zekerheid. Dit maakt ondernemers tevens flexibeler, waarbij ze ook nog steeds zelf inspraak hebben in welke werknemers worden aangenomen.
Zowel de salarisadministratie als het juridisch werkgeverschap in jouw bedrijf in Amstelveen of omgeving wordt geheel naar jouw wensen uitgevoerd.

Wat kan HSU.nl voor jou betekenen?

Wil je een HRM of payrollbedrijf inschakelen voor jouw onderneming in Amstelveen? Met jouw keuze voor HSU.nl worden flexibiliteit en zekerheid gegarandeerd. Wij kunnen je diverse diensten leveren, zoals:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij zorgen voor jouw salarisadministratie
  • Wij betalen jouw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een specialist sinds 2000
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Wil jij ook geheel ontzorgd worden in het juridisch werkgeverschap en jouw salarisadministratie? Neem dan vandaag nog contact op met HSU.nl

Maak ook de keuze voor payroll in Amstelveen

Wenst je een payrollbedrijf in te schakelen om jouw salarisadministratie aan uit te besteden? Of wilt jij jouw juridisch werkgeverschap uitbesteden? Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Bel ons direct via 088-53 63 300 of mail via info@HSU.nl. Ons payrollbedrijf staat graag voor je klaar om je in Amstelveen te ondersteunen bij jouw juridisch werkgeverschap.