Payrolling, wat houdt dit in?

Payroll is het overdragen van uw juridisch werkgeverschap over het personeel aan een ervaren payrollbureau. Hierbij neemt het payrollbedrijf ook de risico’s en verplichtingen rondom de loon-, arbo- en personeelsadministratie op zich. Het personeelsbeleid blijft echter onder uw hoede. Wordt u als zzp’er, eigenaar of werknemer uitbetaald door onze experts, dan staat het salaris tijdig op uw rekening. Verder willen wij nog vermelden dat, hoewel uw medewerkers niet meer geheel aan uw bedrijf verbonden zijn, ze nog steeds dezelfde rechten hebben.

Wat biedt ons payrollbedrijf u in Andelst?

Wilt u in Andelst ook overstappen met uw bedrijf naar payroll? HSU.nl heeft u dan vele diensten en voordelen te bieden. Maakt u de keuze voor ons payrollbureau, dan:

  • Houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • Loopt u geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft u uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt u uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heeft u geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Ook kunnen wij u groot financieel voordeel aanbieden. Zo hebben wij een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen. Hiermee bespaart uw bedrijf in Andelst veel kosten. Wilt u meer weten hierover? Onze specialist staat u graag te woord.

Wat maakt payroll geschikt voor uw organisatie?

Heeft u weinig tijd om uw administratie in Andelst goed bij te houden of hier simpelweg niet de energie voor? Dan nemen de specialisten van HSU.nl deze werkzaamheden graag van u over. Als professioneel payrollbedrijf kunnen wij u ten volle ondersteunen en ontzorgen in uw salarisadministratie. Dit doen wij op een snelle en zorgvuldige manier. Wij kunnen de administratie voor uw flexwerkers, medewerkers met een eindig contract, maar ook voor uw vaste werknemers op ons nemen. Wenst u ook de best geregelde administratie voor uw bedrijf in Andelst? Neem dan contact met ons op.

Ga ook voor payroll in Andelst

Wilt u ook uw salarisadministratie in Andelst uitbesteden aan een ervaren payrollbureau? Kies dan voor HSU.nl. Neem om uw salarisadministratie aan ons uit te besteden vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voor meer informatie kunt u tevens bellen naar: 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Payrolling in Andelst door HSU.nl biedt ook u een ware uitkomst!