Wat houdt payroll in?

Wanneer u de keuze maakt voor een partnerschap met een payrollbedrijf als HSU.nl, geeft u in feite het volledige juridische werkgeverschap uit handen. Dat klinkt als een gecompliceerd proces, maar in werkelijkheid valt dat wel mee. Het houdt simpelweg in dat wij vanaf het afgesproken moment verantwoordelijk zullen zijn voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie van uw bedrijf in Arcen. Ook de bijkomende risico’s en verplichtingen nemen wij op ons. Uw medewerkers zullen er heel weinig, of zelfs helemaal niets, van merken. Voor hen betekent payroll slechts dat de loonbetaling, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via ons payrollbureau verlopen.

De voordelen van payroll

Kiest u in Arcen voor payroll, dan zult u daar heel wat voordelen van ervaren. Denk hierbij onder andere aan:

  • Er gaat geen tijd meer verloren aan de administratieve werkzaamheden
  • U krijgt professioneel advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • U loopt geen risico’s bij arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • In geval van ziekte kunt u rekenen op doorbetaling
  • U bespaart op de kosten door collectieve inkoop

Kies in Arcen voor payroll

Wanneer u, net als zoveel andere ondernemers in Nederland, worstelt met de loon- en personeelsadministratie is het dus verstandig om de hulp in te schakelen van een payrollbureau. Laat ons de administratie regelen, en u kunt zich weer bezighouden met zaken die voor belangrijker zijn. U blijft wel gewoon vanuit Arcen inzicht houden in uw administratie, omdat wij al onze werkzaamheden digitaal uitvoeren. Wij kunnen u volledig toegang geven tot uw administratie.

Contact opnemen

Kiest u met uw bedrijf in Arcen ook voor payroll? Of wilt u liever eerst wat informatie over ons payrollbedrijf ontvangen? Dat kan door te bellen naar 088-5363300 of een mail te sturen naar info@hsu.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en stellen tevens een vrijblijvende offerte voor u op. Bel of mail, en ervaar zelf de voordelen van payroll door HSU.nl voor uw bedrijf in Arcen!