Payroll in Asten

Wanneer u met uw bedrijf overstapt naar payroll in Asten, geeft u eigenlijk het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat HSU.nl de loon-, arbo- en personeelsadminstratie overneemt. Wij houden het niet alleen netjes bij, maar we nemen ook de risico’s en verantwoordelijkheden op ons. Wordt een medewerker bijvoorbeeld arbeidsongeschikt? Dan zullen wij hem of haar door blijven betalen. Het uitvoerend werkgeverschap blijft u natuurlijk gewoon behouden.

Meer tijd voor andere taken

Veel ondernemers kiezen ondertussen al voor payroll in Asten door HSU.nl. Het feit dat ze niet langer verantwoordelijk zijn voor de risico’s is niet de enige reden. De belangrijkste, meest voorkomende, motivatie om de hulp van een payrollbedrijf in te schakelen is het feit dat u er simpelweg heel veel tijd door overhoudt. U hoeft zich niet meer bezig te houden met tijdrovende administratie. Natuurlijk kunt u een nieuwe medewerker aannemen die aan de slag gaat met de administratie, maar payroll is een stuk goedkoper. Bent u benieuwd wat HSU.nl specifiek voor u kan betekenen op het gebied van payroll in Asten? Neem gerust contact met ons op.

Voordelen van payroll

Weet u niet zeker of u met uw bedrijf de overstap wilt maken naar payroll in Asten? Voor het geval dat u nog twijfelt over de beslissing, zetten we graag de voordelen voor u op een rij:

  • specialisten met meer dan 20 jaar ervaring verzorgen uw administratie op een georganiseerde manier
  • u houdt meer tijd over, omdat u uw administratieve verplichtingen aan iemand anders over kunt laten
  • u heeft geen zorgen meer over de arbeidsrisico’s
  • doorbetaling door het payrollbedrijf bij ziekteverzuim, tot wel 2 jaar
  • bij personeelsgerelateerde vraagstukken kunt u rekenen op het advies van experts

Contact met HSU.nl

Wanneer u met uw onderneming de overstap wilt maken naar payroll in Asten, bent u bij HSU.nl aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt ons benaderen via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 088-5363300 of door een mail te sturen naar info@hsu.nl. Schakel HSU.nl in voor payroll in Asten!