Maak de overstap naar payroll

Ben jij veel tijd kwijt met de administratieve taken van jouw onderneming, en wilt je die eigenlijk besteden aan andere werkzaamheden? Schakel dan HSU.nl in voor payroll in Asten! Wij gaan graag aan de slag met jouw administratie! Voor meer informatie over payroll in Asten, de werkzaamheden van HSU.nl en de mogelijkheden die wij voor jouw bedrijf kunnen bieden, neem contact met ons op!

Payroll in Asten

Wanneer je met jouw bedrijf overstapt naar payroll in Asten, geef je eigenlijk het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat HSU.nl de loon-, arbo- en personeelsadminstratie overneemt. Wij houden het niet alleen netjes bij, maar we nemen ook de risico’s en verantwoordelijkheden op ons. Wordt een medewerker bijvoorbeeld arbeidsongeschikt? Dan zullen wij hem of haar door blijven betalen. Het uitvoerend werkgeverschap blijf jij natuurlijk gewoon behouden.

Meer tijd voor andere taken

Veel ondernemers kiezen ondertussen al voor payroll in Asten door HSU.nl. Het feit dat ze niet langer verantwoordelijk zijn voor de risico’s is niet de enige reden. De belangrijkste, meest voorkomende, motivatie om de hulp van een payrollbedrijf in te schakelen is het feit dat je er simpelweg heel veel tijd door overhoudt. Jij hoeft je niet meer bezig te houden met tijdrovende administratie. Natuurlijk kun je een nieuwe medewerker aannemen die aan de slag gaat met de administratie, maar payroll is een stuk goedkoper. Ben je benieuwd wat HSU.nl specifiek voor jou kan betekenen op het gebied van payroll in Asten? Neem gerust contact met ons op.

Voordelen van payroll

Weet je niet zeker of jij met jouw bedrijf de overstap wilt maken naar payroll in Asten? Voor het geval dat je nog twijfelt over de beslissing, zetten we graag de voordelen voor jou op een rij:

  • specialisten met jarenlange ervaring verzorgen jouw administratie op een georganiseerde manier
  • je houdt meer tijd over, omdat je jouw administratieve verplichtingen aan iemand anders over kunt laten
  • jij heeft geen zorgen meer over de arbeidsrisico’s
  • doorbetaling door het payrollbedrijf bij ziekteverzuim, tot wel 2 jaar
  • bij personeelsgerelateerde vraagstukken kun je rekenen op het advies van experts

Contact met HSU.nl

Wanneer jij met jouw onderneming de overstap wilt maken naar payroll in Asten, bent je bij HSU.nl aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons benaderen via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 088-5363300 of door een mail te sturen naar info@hsu.nl. Schakel HSU.nl in voor payroll in Asten!