Hulp van HSU.nl

Bent u op zoek naar een deskundige op het gebied van backoffice en payroll voor de intermediair? Dan zit u bij HSU.nl helemaal goed. Wij staan bekend om onze persoonlijke en deskundige aanpak. Wij zorgen er met onze diensten voor dat u geen zorgen meer hoeft te maken om uw administratieve lasten. Tevens kunnen wij de werkgeversrisico’s van u overnemen. Maak direct een afspraak met onze specialisten voor advies op maat. Wij staan klaar met onze backoffice dienstverlening voor de intermediair.

Hulp van HSU.nl

Bent u op zoek naar een deskundige op het gebied van backoffice voor u als intermediair? Dan zit u bij HSU.nl helemaal goed. Wij staan bekend om onze persoonlijke en deskundige aanpak. Wij zorgen er met onze diensten voor dat u geen zorgen meer hoeft te maken om uw administratieve lasten. Tevens kunnen wij de werkgeversrisico’s van u overnemen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van het verzorgen van uw backoffice? Lees verder of maak direct een afspraak met onze specialisten voor advies op maat. Wij staan klaar met onze diensten voor de intermediair.

Onze taken als Backofficekantoor

Waarom zou u als intermediair kiezen voor de diensten van een HSU.nl? Een backofficebedrijf kan u verschillende voordelen bieden. Zo kunnen zij ontzorgen, de risico’s beperken en voor meer flexibiliteit zorgen. Als backofficebureau nemen wij de contractuele en administratieve verplichtingen voor u uit handen. Daarbij zijn wij op de hoogte van alle geldende regelgevingen. Zo weet u zeker dat alle arbeidsovereenkomsten en beloningsregelingen geheel conform de NEN normering en NBBU cao zijn. Met onze werkzaamheden hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten. Hierdoor heeft u weer meer tijd en energie voor het uitvoeren van de kernzaken binnen uw bedrijf.

Onze voordelen voor u op een rij

Kiest u als intermediair voor onze diensten? Dan kunt u op het volgende rekenen:

  • U kunt meer tijd en energie steken in het ondernemen
  • Snel uw marges uitbetaald
  • U draagt niet meer de risico’s van arbeidsovereenkomsten
  • U hoeft de salarisadministratie niet meer zelf bij te houden
  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U bent niet langer verplicht om zich aan te sluiten bij de Arbodienst

Koop nu collectief uw zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen bij ons in! Zo kunt u extra veel besparen.

Hoe u als intermediair kunt profiteren van onze diensten

Wanneer wij aan een intermediair vragen wat zijn reden is om over te stappen op onze backoffice dienstverlening, geeft hij aan dat hij veel moeite heeft met het bijhouden van zijn salarisadministratie. Hierdoor blijft er minder tijd en energie over voor het uitvoeren van de kernwerkzaamheden binnen het bedrijf. Daarnaast weet hij dat hij met onze diensten in de juiste handen is. Wij hebben echte specialisten in dienst, die precies weten hoe ze uw salarisadministratie het beste moeten aanpakken.

Neem contact op voor backoffice dienstverlening voor de intermediair

Heeft u als intermediair behoefte aan meer informatie op het gebied van backoffice dienstverlening? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak via 088-53 63 300 of mail naar info@HSU.nl. Wij helpen u dan graag verder met onze backoffice dienstverlening voor de intermediair.