Meer comfort met payroll

Heeft u al geruime tijd interesse in payroll in Barneveld? Maak dan kennis met HSU.nl. Wij brengen uw volledige salarisadministratie in Barneveld graag voor u op orde. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over payroll in Barneveld.

Ontdek de basis van payroll

De basis van payrollen houdt in dat u het juridisch werkgeverschap over uw werknemers aan ons overdraagt. Hierdoor nemen wij ook alle verplichtingen en risico’s aangaande de Arbo-, loon- en personeelsadministratie van u over. Als het gaat om wie wel en niet voor u mag werken, blijft u nog wel gewoon de regie voeren in Barneveld. Als u als zzp’er of werknemer betaald wilt worden via payroll, weet u zeker dat u op tijd en in goede orde uw loon ontvangt. U blijft gebonden aan het bedrijf waaronder u werkt, en u beschikt nog wel over alle rechten als werknemer. Werkt u parttime of fulltime? Volgens een bepaald of onbepaald contract? Wij betalen graag iedereen via onze payrollconstructie uit. Er verandert verder niets voor u!

Voordelen als u gaat payrollen

Als u gaat payrollen in Barneveld, dan:

  • Houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • Loopt u geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft u uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt u uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heeft u geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Wist u dat u nog meer financieel voordeel kunt krijgen? Door te kiezen voor onze collectieve inkoop van bijvoorbeeld auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, bent u stukken voordeliger uit!

Wanneer is payrolling in Barneveld de uitkomst?

Heeft u te weinig kennis of tijd om de gehele administratie van uzelf en/of uw personeel voor rekening te nemen? Of voelt u zich er prettiger bij als u uw flexibele, tijdelijke, maar ook uw vaste werknemers overdraagt aan een bewezen en betrouwbaar payrollbedrijf? In onder andere deze gevallen biedt payrolling de uitkomst voor u. Wij nemen graag alle administratie van u over. Die van uw parttime werknemers met een bepaald contract, maar ook die van uw vaste, fulltime werknemers. U weet dan zeker dat uw Arbo-, personeels- en salarisadministratie in Barneveld te allen tijde op orde is.

Kies ook voor payroll in Barneveld

Wij hebben al verschillende bedrijven veel meer ruimte, kostenbesparing en tijd gegeven dankzij onze diensten in payroll. Wenst u ook over te stappen op een oplossing die perfect op uw eigen personeels- en verloningskosten aansluit? Bel 088-53 63 300 of mail naar info@HSU.nl en kies ook voor payroll in Barneveld.