Minder administratie met payrolling in Bennekom

U zoekt snel een professioneel payrollbureau in Bennekom voor uw salarisadministratie? Bel dan direct naar HSU.nl. Ons bedrijf beschikt over veel expertise omtrent de totale verzorging van de salarisadministratie. Dit doen wij voor zowel ZZP’ers als bedrijven. Het bijhouden van uw administratie is voor u waarschijnlijk een klus waar u telkens weer tegenop ziet. Gelukkig hoeft dat nu niet meer, want payrolling ontzorgt u volledig in deze taak. Wilt u meteen uw salarisadministratie in Bennekom uitbesteden aan een specialist? Bel dan voor een afspraak met HSU of lees verder voor meer informatie over payrolling.

Wat is payroll?

U vraag uzelf wellicht af wat payroll precies is. Payrolling omvat de overdracht
van het werkgeverschap over uw werknemers aan een payrollbedrijf. Ook uw verplichtingen en risico’s inzake de loon-, arbo-, en personeelsadministratie behoren hiertoe. U blijft echter zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel, alsmede het personeelsbeleid. Als zelfstandige of werknemer in Oosterbeek kunt u er in elk geval op rekenen dat uw loon op tijd op de rekening staat. U bent als werknemer tevens niet meer helemaal aan het bedrijf verbonden, hetzij dat u nog wel dezelfde rechten als iedere andere werknemer heeft.

Wat kan payroll in Bennekom voor u doen?

Denkt u aan een overstap met uw bedrijf in Bennekom richting payrolling? Dat is zeer aan te raden, want er staan u dan veel voordelen te wachten. Met een payrollbedrijf:

  • Houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • Loopt u geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft u uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt u uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heeft u geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

En dat is niet het enige wat payrolling u te bieden heeft. Payroll biedt nog veel meer. Maakt u de keuze voor een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, dan bent u straks zeer goedkoop uit. Een ware aanrader!

Wat maakt payroll tot uw ideale oplossing?

Het kan zijn dat u onvoldoende tijd, kennis of energie heeft om uw administratie te verzorgen. Onze payroll organisatie biedt u dan een uitgebreide oplossing aan. Als uw betrouwbare partner kunnen wij de administratie geheel op ons nemen. Zo houdt u tijd vrij en kunt u meer tijd besteden aan de zaken die voor u van belang zijn. Payroll is de ideale oplossing voor u en uw parttime werknemers met een eindig contract, maar ook voor uw vaste, fulltime werknemers. HSU zorgt in Bennekom ervoor dat uw administratie altijd up-to-date is.

Kies ook voor payroll in Bennekom

Veel bedrijven hebben al gekozen om over te stappen naar payrolling in Bennekom. Bent u benieuwd wat HSU u hierbij kan bieden? Of wenst u meer te weten? Bel dan gerust even met onze specialist of plan een afspraak in middels 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl Spoedig komt HSU.nl dan uw algehele administratie in Bennekom verzorgen.