Administratieve hulp in Bennekom?

Wij zijn al jarenlang specialist op het gebied van payrolling. Wij weten dan ook precies op welke manier wij jou het beste kunnen helpen in Bennekom. Lees verder voor meer informatie over payroll in Bennekom.

Minder administratie met payrolling in Bennekom

Jij zoekt snel een professioneel payrollbureau in Bennekom voor jouw salarisadministratie? Bel dan direct naar HSU.nl. Ons bedrijf beschikt over veel expertise omtrent de totale verzorging van de salarisadministratie. Dit doen wij voor zowel ZZP’ers als bedrijven. Het bijhouden van jouw administratie is voor jou waarschijnlijk een klus waar je telkens weer tegenop ziet. Gelukkig hoeft dat nu niet meer, want payrolling ontzorgt je volledig in deze taak. Wil je meteen jouw salarisadministratie in Bennekom uitbesteden aan een specialist? Bel dan voor een afspraak met HSU of lees verder voor meer informatie over payrolling.

Wat is payroll?

Je vraag jezelf wellicht af wat payroll precies is. Payrolling omvat de overdracht van het werkgeverschap over jouw werknemers aan een payrollbedrijf. Ook jouw verplichtingen en risico’s inzake de loon-, arbo-, en personeelsadministratie behoren hiertoe. Jij blijft echter zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel, alsmede het personeelsbeleid. Als zelfstandige of werknemer in Oosterbeek kun je er in elk geval op rekenen dat jouw loon op tijd op de rekening staat. Jij bent als werknemer tevens niet meer helemaal aan het bedrijf verbonden, hetzij dat je nog wel dezelfde rechten als iedere andere werknemer hebt.

Wat kan payroll in Bennekom voor jou doen?

Denkt jij aan een overstap met jouw bedrijf in Bennekom richting payrolling? Dat is zeer aan te raden, want er staan jou dan veel voordelen te wachten. Met een payrollbedrijf:

  • Houdt je meer tijd over voor jouw eigen werkzaamheden
  • Loopt jij geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft je jouw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draag jij jouw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heb je geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

En dat is niet het enige wat payrolling jou te bieden heeft. Payroll biedt nog veel meer. Maak je de keuze voor een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, dan bent jij straks zeer goedkoop uit. Een ware aanrader!

Wat maakt payroll tot jouw ideale oplossing?

Het kan zijn dat je onvoldoende tijd, kennis of energie heeft om jouw administratie te verzorgen. Onze payroll organisatie biedt jou dan een uitgebreide oplossing aan. Als jouw betrouwbare partner kunnen wij de administratie geheel op ons nemen. Zo houdt je tijd vrij en kun jij meer tijd besteden aan de zaken die voor jou van belang zijn. Payroll is de ideale oplossing voor jou en jouw parttime werknemers met een eindig contract, maar ook voor jouw vaste, fulltime werknemers. HSU zorgt in Bennekom ervoor dat jouw administratie altijd up-to-date is.

Kies ook voor payroll in Bennekom

Veel bedrijven hebben al gekozen om over te stappen naar payrolling in Bennekom. Ben je benieuwd wat HSU jou hierbij kan bieden? Of wens je meer te weten? Bel dan gerust even met onze specialist of plan een afspraak in middels 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl Spoedig komt HSU.nl dan jouw algehele administratie in Bennekom verzorgen.