Geen risico’s meer voor uw bedrijf in Beuningen

Door te kiezen voor payroll in Beuningen geeft u de verantwoordelijkheid van het juridisch werkgeverschap uit handen aan HSU.nl. Dat betekent dat uw personeel dan op papier in dienst is bij ons payrollbedrijf. Hiermee draagt HSU.nl verantwoordelijkheid voor alle administratieve taken die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de urenverwerking en het verzorgen van arbeidscontracten. Ook de plichten en financiële risico’s die verbonden zijn aan het werkgeverschap nemen wij van u over. Dit wil niet zeggen dat wij uw hele bedrijf overnemen. U kunt nog altijd zelf nieuwe personeelsleden selecteren en aannemen. Bovendien zal uw huidige personeel in Beuningen in de praktijk weinig merken van uw overstap naar payroll van HSU.nl.

Schakel HSU.nl in voor uw payrolling

HSU.nl helpt u graag met uw payrolling in Beuningen. Waarom u juist voor ons payrollbedrijf zou moeten kiezen? Wij vertellen u daar graag meer over:

  • Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring als payroll specialist
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichten op correcte manier
  • Wij nemen uw arbeidsrisico’s uit handen
  • Uw zieke werknemers worden bij HSU.nl tot wel 2 jaar doorbetaald
  • Wij voorzien u graag van gratis advies over uw personele vraagstukken

Genoeg redenen dus om voor uw bedrijf in Beuningen te kiezen voor de diensten van HSU.nl. Wilt u graag wat meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan via het formulier hier op de site.

Neem contact op met HSU.nl

Wilt u als ondernemer in Beuningen graag meer informatie over de mogelijkheden van payrolling voor uw bedrijf? HSU.nl vertelt u hier graag meer over. Wij maken een afspraak met u en informeren u over de verschillende mogelijkheden. Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 088-5363300, te mailen naar info@hsu.nl of een bericht achter te laten via het online contactformulier. Laat u een bericht achter via ons contactformulier, dan krijgt u zo snel mogelijk reactie van ons. Voor payroll in Beuningen gaat u natuurlijk naar HSU.nl!