Overstap maken naar payroll

Wanneer u erover denkt om te kiezen voor payroll in Boxmeer, is het natuurlijk verstandig om duidelijk te hebben wat dit precies inhoudt. Wanneer we het hebben over payroll, geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen. Dat klinkt als een grote stap, maar in werkelijkheid valt dat mee. Het betekent simpelweg dat het payrollbedrijf (in dit geval HSU.nl) de arbo-, loon- en personeelsadministratie overneemt. Ook de risico’s en verplichtingen die daarbij komen kijken vallen hieronder. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsongeschiktheid. Dan wordt de medewerker de gehele periode door ons doorbetaald. Maakt u zich overigens geen zorgen, want u blijft uitvoerend werkgever binnen uw bedrijf. Dat betekent dat u gewoon de controle op de werkvloer behoudt.

Uw bedrijf profiteert van payroll in Boxmeer

U kent ongetwijfeld andere ondernemers die al de overstap hebben gemaakt naar payroll in Boxmeer. Dat is niet gek, want het scheelt veel tijd en energie. Als ondernemer moet u bijvoorbeeld flink wat aandacht besteden aan uw administratieve werkzaamheden. Wanneer u dit overlaat aan de specialisten van HSU.nl, houdt u deze tijd over voor belangrijkere dingen, waar u uw tijd ook echt aan wilt besteden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft payroll in Boxmeer die HSU.nl kan bieden? Neem dan contact met ons op!

De voordelen van payroll

Weet u nog niet zeker of u met uw onderneming de overstap maakt naar payroll in Boxmeer? Wij maken de beslissing wat makkelijker voor u door de voordelen op een rij te zetten:

  • U profiteert van de kennis en ervaring van de specialisten in administratieve werkzaamheden die bij HSU.nl werken
  • Wij nemen alle administratieve verplichtingen van u over
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over arbeidsrisico’s, want die vallen dan onder onze taken
  • Wanneer er sprake is van ziekteverzuim betalen wij de desbetreffende medewerker tot wel 2 jaar door
  • U kunt de hulp van experts inschakelen bij personeelsgerelateerde vraagstukken

Neem contact op met HSU.nl

Wilt u met uw bedrijf ook profiteren van de voordelen van payroll in Boxmeer? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-5363300 of neem contact op door te mailen naar info@hsu.nl. Geef uw wensen door, en HSU.nl gaat aan de slag met payroll in Boxmeer!