Payroll professional in Boxmeer

Ben je op zoek naar een bedrijf voor payroll in Boxmeer? Dan ben je bij HSU.nl aan het juiste adres! Wij gaan aan de slag met de loon- en personeelsadministratie van jouw onderneming. Je kunt zelf beslissen of jij de volledige backoffice, of slechts bepaalde onderdelen aan ons overlaat. Wil jij meer weten over payroll in Boxmeer door HSU.nl, of onze specialisten inschakelen om jouw administratieve taken over te nemen? Neem dan contact met ons op!

Overstap maken naar payroll

Wanneer je erover denkt om te kiezen voor payroll in Boxmeer, is het natuurlijk verstandig om duidelijk te hebben wat dit precies inhoudt. Wanneer we het hebben over payroll, geef je het juridisch werkgeverschap uit handen. Dat klinkt als een grote stap, maar in werkelijkheid valt dat mee. Het betekent simpelweg dat het payrollbedrijf (in dit geval HSU.nl) de arbo-, loon- en personeelsadministratie overneemt. Ook de risico’s en verplichtingen die daarbij komen kijken vallen hieronder. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsongeschiktheid. Dan wordt de medewerker de gehele periode door ons doorbetaald. Maak je zich overigens geen zorgen, want jij blijft uitvoerend werkgever binnen jouw bedrijf. Dat betekent dat jij gewoon de controle op de werkvloer behoudt.

Jouw bedrijf profiteert van payroll in Boxmeer

Je kent ongetwijfeld andere ondernemers die al de overstap hebben gemaakt naar payroll in Boxmeer. Dat is niet gek, want het scheelt veel tijd en energie. Als ondernemer moet je bijvoorbeeld flink wat aandacht besteden aan jouw administratieve werkzaamheden. Wanneer je dit overlaat aan de specialisten van HSU.nl, houd jij deze tijd over voor belangrijkere dingen, waar jij je tijd ook echt aan wilt besteden. Wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft payroll in Boxmeer die HSU.nl kan bieden? Neem dan contact met ons op!

De voordelen van payroll

Weet jij nog niet zeker of je met jou onderneming de overstap maakt naar payroll in Boxmeer? Wij maken de beslissing wat makkelijker voor je door de voordelen op een rij te zetten:

  • Jij profiteert van de kennis en ervaring van de specialisten in administratieve werkzaamheden die bij HSU.nl werken
  • Wij nemen alle administratieve verplichtingen van je over
  • Jij hoeft je geen zorgen te maken over arbeidsrisico’s, want die vallen dan onder onze taken
  • Wanneer er sprake is van ziekteverzuim betalen wij de desbetreffende medewerker tot wel 2 jaar door
  • Je kunt de hulp van experts inschakelen bij personeelsgerelateerde vraagstukken

Neem contact op met HSU.nl

Wilt jij met jouw bedrijf ook profiteren van de voordelen van payroll in Boxmeer? Neem dan contact met ons op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-5363300 of neem contact op door te mailen naar info@hsu.nl. Geef jouw wensen door, en HSU.nl gaat aan de slag met payroll in Boxmeer!