Werkzaamheden van een payrollbedrijf

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om goed duidelijk te hebben wat payroll is, en wat een bedrijf als HSU.nl precies doet. Wanneer u voor uw organisatie in Brunssum kiest voor payroll, geeft u uw juridisch werkgeverschap in handen van het payrollbedrijf. Betekent dit dat u geen controle meer heeft over uw organisatie? Nee, want u blijft het operationeel werkgeverschap behouden. Het juridisch werkgeverschap overdragen houdt in dat wij verantwoordelijk zullen zijn voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Dit omvat tevens de verplichtingen en risico’s die hieraan verbonden zitten. Uw medewerkers zullen zeer weinig van de veranderingen merken. Het enige wat zij zien, is dat de salarisstroken, loonbetalingen, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via HSU.nl geregeld worden. U gaat het echter wel merken, want u houdt aanzienlijk meer tijd over voor de werkzaamheden waar u wel een passie voor heeft: ondernemen!

Voordelen van payroll

Wilt u de switch maken naar payroll voor uw bedrijf in Brunssum? Dan gaat u profiteren van heel wat voordelen! Denk onder andere aan:

  • U hoeft zich niet meer bezig te houden met de administratie van uw bedrijf.
  • Wij van HSU.nl zorgen voor de doorbetaling bij ziekte van personeel.
  • Vanwege collectieve inkoop bespaart u op de kosten.
  • Wij zijn een betrouwbare bron van informatie bij vragen over personeels gerelateerde vraagstukken.
  • De volledige verantwoordelijkheid van de risico’s wat betreft juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten.

Payroll in Brunssum

In de jaren dat we actief zijn als payrollbedrijf hebben we gemerkt dat veel ondernemers moeite hebben met de loon- en personeelsadministratie. Wellicht wel meer dan dat ze in eerste instantie gedacht hadden. Herkent u zich in deze situatie? Dan is payroll voor uw bedrijf in Brunssum iets voor u. Bij HSU.nl nemen we de administratie graag van u als ondernemer over. Onze medewerkers hebben namelijk wel passie voor deze taken. Bovendien hebben we ervaring met de beste manier van de administratie bijhouden. U behoudt overigens wel nog altijd het inzicht in uw administratie vanuit Brunssum, want wij werken volledig digitaal.

Meer informatie over payroll

Mogen wij aan de slag gaan met payroll voor u in Brunssum? Of wilt u liever eerst wat informatie ontvangen? Maak dan een afspraak met HSU.nl om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan telefonisch via 088-5363300 of door te mailen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl uw partner voor payroll in Brunssum.