Gespecialiseerd in payroll

Bent u een groot deel van jouw tijd bezig met de administratie van jouw bedrijf in Brunssum? En wil je jouw energie eigenlijk liever in andere taken steken? Kies dan voor payroll door HSU.nl! Als gespecialiseerd payrollbedrijf gaan wij al jarenlang aan de slag met het verzorgen van de administratie van bedrijven door heel Nederland. Bent jij benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Twijfel niet om contact op te nemen met de specialisten van HSU.nl, en de mogelijkheden van payroll in Brunssum te bespreken.

Werkzaamheden van een payrollbedrijf

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om goed duidelijk te hebben wat payroll is, en wat een bedrijf als HSU.nl precies doet. Wanneer jij voor jouw organisatie in Brunssum kiest voor payroll, geeft je jouw juridisch werkgeverschap in handen van het payrollbedrijf. Betekent dit dat je geen controle meer heeft over jouw organisatie? Nee, want jij blijft het operationeel werkgeverschap behouden. Het juridisch werkgeverschap overdragen houdt in dat wij verantwoordelijk zullen zijn voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Dit omvat tevens de verplichtingen en risico’s die hieraan verbonden zitten. jouw medewerkers zullen zeer weinig van de veranderingen merken. Het enige wat zij zien, is dat de salarisstroken, loonbetalingen, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via HSU.nl geregeld worden. Je gaat het echter wel merken, want je houdt aanzienlijk meer tijd over voor de werkzaamheden waar jij wel een passie voor hebt: ondernemen!

Voordelen van payroll

Wil je de switch maken naar payroll voor jouw bedrijf in Brunssum? Dan gaat jij profiteren van heel wat voordelen! Denk onder andere aan:

  • U hoeft zich niet meer bezig te houden met de administratie van jouw bedrijf.
  • Wij van HSU.nl zorgen voor de doorbetaling bij ziekte van personeel.
  • Vanwege collectieve inkoop bespaart je op de kosten.
  • Wij zijn een betrouwbare bron van informatie bij vragen over personeels gerelateerde vraagstukken.
  • De volledige verantwoordelijkheid van de risico’s wat betreft juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten.

Payroll in Brunssum

In de jaren dat we actief zijn als payrollbedrijf hebben we gemerkt dat veel ondernemers moeite hebben met de loon- en personeelsadministratie. Wellicht wel meer dan dat ze in eerste instantie gedacht hadden. Herken jij je in deze situatie? Dan is payroll voor jouw bedrijf in Brunssum iets voor jou. Bij HSU.nl nemen we de administratie graag van jou als ondernemer over. Onze medewerkers hebben namelijk wel passie voor deze taken. Bovendien hebben we ervaring met de beste manier van de administratie bijhouden. Je behoudt overigens wel nog altijd het inzicht in jouw administratie vanuit Brunssum, want wij werken volledig digitaal.

Meer informatie over payroll

Mogen wij aan de slag gaan met payroll voor jou in Brunssum? Of wilt jij liever eerst wat informatie ontvangen? Maak dan een afspraak met HSU.nl om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan telefonisch via 088-5363300 of door te mailen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl jouw partner voor payroll in Brunssum.