De payroll specialist bij jou in de regio

HSU.nl is een payrollbedrijf dat jouw salarisadministratie en backoffice gerelateerde werkzaamheden op zich kan nemen. Wij hebben jarenlange ervaring (sind 2000) payrollbureau, wat betekent dat jij van ons de beste service voor jouw bedrijf in Capelle aan den IJssel mag verwachten. Gebruik maken van de payroll diensten van HSU houdt in dat je het juridische werkgeverschap over jouw werknemers aan ons uitbesteedt. Dit brengt een aantal grote voordelen met zich mee, omdat jij op deze manier jouw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie aan HSU.nl uitbesteedt.

Met payroll houd je tijd over

Dit betekent dat je niet alleen veel tijd zult besparen, maar ook een aantal financiële risico’s afwendt. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van werknemers bij ziekteverzuim. Dankzij de payrolling diensten van ons payrollbureau kun je met een gerust hart meer tijd vrijmaken om te doen waar jij het meeste van houdt: ondernemen. En dat terwijl er in wezen weinig voor jou en jouw werknemers verandert. Wij bemoeien ons namelijk nooit met de operationele kant van jouw bedrijf, wat betekent dat je complete controle houdt over de volgende zaken:

 • Het selecteren en werven van jouw eigen werknemers
 • Het bepalen van werktijden en opstellen van roosters
 • het bepalen van de arbeidsvoorwaarden
 • Het bewaken van de kwaliteit en het functioneren van jouw medewerkers

Wat hebben wij jouw bedrijf in Capelle aan den IJssel te bieden?

Wil jij jouw bedrijf in Capelle aan den IJssel administratief ontlasten, maar behoud je liever het juridische werkgeverschap over jouw werknemers? Geen probleem! Wij kunnen ook enkel jouw salarisadministratie of de backoffice van jouw uitzendbureau verzorgen. Het mooie van onze salarisadministratie diensten is dat wij jou alles dat jij nodig heeft digitaal aan zullen leveren, van aangifte loonheffing, tot de betaalbatch van de lonen, tot de salarisstroken (met logo van jouw bedrijf). Uiteraard draagt dit laatste bij aan het tegengaan van verlies van binding met jouw bedrijf onder jouw werknemers. En het mooiste van alles? Wij kunnen jouw bedrijf in Capelle aan den IJssel al deze diensten bieden tegen scherpe, transparante tarieven. Neem dus snel contact met ons op.

Welke voordelen bieden wij jouw bedrijf in Capelle aan den IJssel?

Met trots bieden wij jouw bedrijf in Capelle aan den IJssel graag de volgende voordelen:

 • Ruime ervaring (sinds 2000!) als payrollbedrijf
 • Scherpe, transparante payroll tarieven
 • Ervaring in een groot aantal branches: van bouw tot horeca en recreatie
 • Besparing tijd en frustratie door jouw administratie uit handen te nemen
 • Kan ook jouw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden verzorgen
 • Een mooie korting bij gebruik van zowel payroll als salarisadministratie diensten
 • Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Neem snel contact op met de payroll specialist in Capelle aan den IJssel!

Als je meer informatie behoeft of graag de voordelen die ons payrollbureau jouw bedrijf in Capelle aan den IJssel kan bieden zelf wilt ervaren, neem dan snel contact met ons op! Contacteer ons via 088-5363300 of info@hsu.nl.