Stap in Delft over op payroll

Bent u benieuwd naar de voordelen van payroll in Delft? Laat u adviseren door de specialisten van HSU.nl. Het op orde brengen en houden van uw HRM en uw salarisadministratie? Laat dat maar aan ons over. Uw financieel administratieve taken liggen bij ons in de juiste, professionele handen. Hierdoor kunt u zich straks weer volledig richten op uw eigen core business. Interesse in de vele voordelen van payrollen? Stap op over payroll in Delft.

Kom meer te weten over payrolling

Ons payrollbedrijf legt u graag uit wat payrolling precies inhoudt. Het begint ermee dat u van ons de juridisch werkgever van uw personeel maakt. Als gevolg daarvan beheren wij de complete loon-, arbo- en personeelsadministratie in Delft, inclusief bijbehorende risico’s en verplichtingen. Wij stellen de arbeidsovereenkomsten op, wij verzorgen de arbozaken en wij betalen de salarissen uit. Worden er werknemers ziek? Ook dan dragen wij de verantwoordelijkheid voor de juiste uitbetaling. Kortom, minder zorgen en kosten voor u!

In welke situaties biedt payroll uitkomst?

Payrollen biedt voor vrijwel elke onderneming uitkomst. Werkt u zelfstandig, maar gaat al uw tijd en energie op aan het bijhouden van uw administratie? Laat onze specialisten deze taak van u overnemen. Zo kunt u zich weer voor volle 100{82e642b5f62104bd19c608959ae4a46321d1f0c4ffadbae942fb009a91a459c3} richten op het zelfstandig ondernemerschap, het netwerken en de acquisitie. Runt u een bedrijf met veel tijdelijke en flexibele werknemers in dienst? Dan wilt u zich niet druk hoeven te maken om de complexe salarisadministratie. Ook in dit geval bieden onze specialisten uitkomst.

Profiteer in Delft van de vele voordelen van payrollen

Wilt u weten welke voordelen u kunt verwachten als u overstapt op payrollen? Wij:

  • Houden de salarisadministratie voor u bij
  • Betalen uw werknemers tot 2 jaar door bij ziekte
  • Zorgen dat u tijd en energie overhoudt om te ondernemen
  • Nemen de risico’s van o.a. de arbeidsovereenkomsten van u over
  • Zorgen dat u niet langer verplicht bent aan te sluiten bij de Arbodienst

Dit zijn nog niet eens alle voordelen van payroll. Bent u benieuwd naar wat payrolling voor uw onderneming in Delft kan betekenen? Schakel ons payrollbedrijf in.

Schakel ons payrollbedrijf in voor payroll in Delft

Overweegt u over te stappen op payroll? Vraag dan een gesprek aan met de specialisten van ons payrollbedrijf. Wij zorgen voor een passende oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en bedrijfsvoering in Delft. Bel naar 088-53 63 300 of stuur een e-mail naar info@HSU.nl. Wij nemen u graag mee in de wereld van payroll in Delft!