Kies voor payroll

Overweegt u over te stappen naar payroll in Den Bosch? De specialisten van HSU.nl realiseren graag oplossingen die naadloos aansluiten op uw eigen personeels- en verloningskosten in Den Bosch. Zo leidt payroll in Den Bosch tot vele voordelen.

Dit maakt payroll zo populair

Wij begrijpen heel goed waarom steeds meer ondernemers overstappen op payrolling. Als u kiest voor payrollen draagt u namelijk uw juridisch werkgeverschap aan ons over. Dit betekent dat u voortaan geen verplichtingen en risico’s meer heeft aangaande uw personeels-, loon- en arbo-administratie. Uiteraard blijft u nog wel de dagelijkse regie in Den Bosch voeren. Hoe er gewerkt dient te worden en door wie dit gedaan wordt, bepaalt u volledig zelf. Op onze payroll kunnen al uw werknemers geplaatst worden. Het maakt ons niet uit of ze een fulltime, parttime, bepaald of onbepaald contract hebben. Het enige dat voor hen verandert, is dat voortaan hun gehele personeelsadministratie door ons geregeld wordt.

Voordelen van payrolling

Payrollen in Den Bosch biedt u onder andere de volgende voordelen:

  • U ontvangt gratis advies bij personele vraagstukken
  • U betaalt uw werknemers niet meer zelf door bij ziekte
  • U houdt meer tijd en energie voor uw corebusiness over
  • U hoeft zelf geen personeelsadministratie meer bij te houden
  • U heeft geen verplichting aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Een ander, extra voordeel is dat u via ons gebruik kunt maken van collectieve verzekeringen. Vraag een collectieve auto-, zorg- of loondoorbetalingsverzekering aan bijvoorbeeld. Zo’n verzekeringsconstructie biedt grote financiële voordelen voor u en uw werknemers. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Wanneer biedt payrollen in Den Bosch uitkomst?

In zeer veel verschillende situaties blijkt payrollen dé oplossing te zijn. Twijfelt u bijvoorbeeld altijd of uw werknemers wel correct en op tijd betaald worden? Zou u graag meer tijd en energie overhouden in Den Bosch voor uw eigen corebusiness? Of wilt u graag afstand doen van de vele verplichtingen en risico’s aangaande juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten? Draag dan uw gehele personeelsadministratie aan ons over. Dan hoeft u zich over die zaken geen zorgen meer te maken. Maak vandaag nog een afspraak met ons en profiteer voortaan ook van de vele voordelen van payrolling.

Stap over op payroll in Den Bosch

Bent u overtuigd van de vele voordelen van payroll? Kies ook voor deze verhoging van zekerheid en verlaging van risico’s. Neem contact met ons op door te bellen naar 088-53 63 300 of stuur een mail naar info@HSU.nl. Sluit u aan bij de steeds groter wordende groep ondernemers die profiteer van de voordelen van payroll in Den Bosch.