Stap over naar payroll

Voordat u beslist of u de overstap maakt naar payroll met uw bedrijf in Deurne, is het natuurlijk belangrijk om helemaal duidelijk te hebben wat payroll precies inhoudt. Wanneer u kiest voor payroll, geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen. Dat betekent zeker niet dat u de controle over uw bedrijf kwijt bent. U blijft namelijk gewoon de uitvoerend werkgever, en beslist de gang van zaken op de werkvloer. Wij nemen de arbo-, loon- en personeelsadministratie van u over. Ook alle risico’s en verplichtingen die daarbij komen kijken vallen nu onder de verantwoordelijkheden van HSU.nl als uw payrollbedrijf. Wordt een van uw medewerkers bijvoorbeeld arbeidsongeschikt? Dan zorgen wij dat hij of zij de gehele periode doorbetaald wordt.

Waarom u in Deurne kiest voor payroll?

Heel veel ondernemers zijn u al voorgegaan en kiezen ervoor om HSU.nl in te schakelen voor payroll. De belangrijkste reden hiervoor is dat de administratieve werkzaamheden heel veel tijd en moeite kosten. Deze tijd en energie zou u veel beter aan andere zaken kunnen besteden. Door HSU.nl in te schakelen kunt u zich in Deurne bezighouden met de taken waar u echt passie voor heeft. Bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden die wij van HSU.nl u kunnen bieden wat betreft payroll in Deurne? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Voordelen van payroll

Twijfelt u nog of u in Deurne kiest voor payroll? Om de beslissing wat makkelijker te maken, zetten wij de voordelen voor u op een rij:

  • De specialisten van HSU.nl hebben al meer dan 20 jaar ervaring in payroll
  • U kunt al uw administratieve verplichtingen aan ons overlaten.
  • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over arbeidsrisico’s
  • In het geval van ziekteverzuim betalen wij de medewerker tot wel 2 jaar door
  • Voor personeelsgerelateerde vraagstukken kunt u terecht bij experts op dit gebied

Contact opnemen met HSU.nl

Maakt u met uw bedrijf in Deurne de overstap naar payroll door HSU.nl? Of wilt u eerst wat meer informatie ontvangen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Dat doet u telefonisch via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Wanneer u uw wensen doorgeeft gaan wij van HSU.nl voor u aan de slag met payroll in Deurne.