Start vandaag nog met payrolling in Dokkum

Payrolling is zeer voordelig. Wilt u weten welke voordelen dit allemaal met zich meebrengt? HSU.nl heeft diverse specialisten in dienst die u graag adviseren. Wij kunnen uw salarisadministratie bijhouden, zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt focussen. Wilt u kennis nemen van de voordelen van payrollen in Dokkum? Bij HSU.nl bent u op de juiste plek voor alle diensten omtrent payrolling!

Payrolling, wat is dat?

Wat is payrolling en wat kunt u hiermee? Wanneer u ons inzet, fungeren wij als de juridisch werkgever van het bij u in dienst gestelde personeel. Wij beheren uw hele loon-, arbo- en personeelsadministratie in Dokkum, evenals de bijbehorende verantwoordelijkheden en risico’s. Wij maken de arbeidsovereenkomsten, verzorgen de arbozaken en betalen de salarissen uit. Is een werknemer ziek? Ook dan regelen wij de uitbetaling. Voor u betekent dit minder kosten en zorgen!

Payrolling effectief inzetten

Ongeacht wat voor onderneming in Dokkum heeft, gebruik maken van de voordelen van payrollbedrijf kan altijd. Werkt u zelfstandig? En bent u veel tijd kwijt aan de administratie? Leg het in onze handen en richt u volledig op uw eigen bedrijf. U kijkt straks nergens meer naar om. Heeft u veel flexwerkers in dienst? Complexe salarisadministratie wilt u dan zeker niet hebben. Ook op dat vlak kunnen wij u een uitkomst bieden!

De voordelen voor u als ondernemer in Dokkum

Laat ons u meer vertellen over die voordelen wanneer u naar ons overstapt op payrolling.
Bij ons:

  • Wordt uw salarisadministratie geheel door ons verzorgd
  • Worden uw werknemers bij ziekte uitbetaald
  • Houdt u tijd over voor uw eigen bedrijf en kijkt u nergens meer naar om
  • Nemen wij de risico’s van onder andere arbeidsovereenkomsten over
  • Hoeft u zich niet aan te sluiten bij de Arbodienst

En dan zijn er nog veel meer voordelen, waar wij u graag over vertellen. Bent u nieuwsgierig naar wat payrolling voor uw onderneming in Dokkum kan betekenen? Maak kennis met ons payrollbedrijf!

Contact opnemen vanuit Dokkum

Wilt u vanuit Dokkum de overstap naar ons maken? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel naar 088-53 63 300 of stuur een e-mail naar info@HSU.nl. Wij hopen u vanuit Dokkum snel bij ons te mogen ontmoeten!