Gespecialiseerd in payroll in Dordrecht

Met de hulp van een ervaren payrollbureau in Dordrecht kunt u veel tijd besparen. Het bijhouden van de administratie van uw onderneming kan namelijk flink wat uren in beslag nemen. Deze tijd en energie wilt u toch ook veel liever in leukere zaken steken? Bij HSU.nl nemen we door middel van payroll de arbo-, loon- en personeelsadministratie van u over. Op deze manier hebben wij al veel ondernemers in Dordrecht en omgeving kunnen helpen. Wilt u weten wat HSU.nl voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met ons payrollbureau.

Werkzaamheden van een payrollbedrijf

Wanneer u voor uw organisatie in Dordrecht kiest voor payroll, legt u het juridisch werkgeverschap in handen van het payrollbedrijf. Betekent dit dan dat u geen controle meer heeft over uw organisatie? Nee, natuurlijk niet! Want u blijft het operationeel werkgeverschap zelf behouden. Het juridisch werkgeverschap overdragen betekent dat HSU.nl verantwoordelijk is voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie, inclusief de daaraan verbonden plichten en risico’s. Uw medewerkers zullen weinig van de veranderingen merken. Het enige wat zij zien, is dat de salarisstroken, loonbetalingen, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via payrollbedrijf HSU.nl geregeld worden.

Voordelen van payroll

Wij zetten een aantal voordelen van payroll in Dordrecht voor u op een rij:

  • U hoeft zich niet meer bezig te houden met de administratie van uw bedrijf.
  • Wij zorgen voor de doorbetaling bij ziekte van personeel.
  • Vanwege collectieve inkoop bespaart u op de kosten.
  • Wij zijn een bron van informatie bij vragen.
  • De verantwoordelijkheid van de risico’s wat betreft juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten ligt bij ons payrollbedrijf.

Payroll in Dordrecht

HSU.nl is dé expert op het gebied van payroll in Dordrecht. Wij nemen dus ook uw administratieve taken met veel plezier over. Hierbij zorgen we voor een goed georganiseerd systeem waarin alle gegevens netjes en op tijd worden bijgehouden. Doordat we bij HSU.nl online werken, heeft u altijd inzicht in de cijfers en gegevens. Zo houden we payroll betrouwbaar en overzichtelijk voor iedereen. Stap ook vandaag nog over naar payroll in Dordrecht door HSU.nl.

Meer informatie over payroll in Dordrecht

Heeft u nog vragen over payroll in Dordrecht? Of wilt u meer weten over de diensten van HSU.nl? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 088-5363300 of door te mailen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl uw partner voor payroll in Dordrecht.