Voordelen van payrolling

Wat zijn precies de voordelen van payrolling? Met payrolling geeft u als bedrijf het juridische werkgeverschap uit handen en draagt dat over aan een payrollbedrijf. De bijkomende risico’s van het werkgeverschap draagt u hiermee ook over. Het payrollbedrijf is dan voortaan verantwoordelijk voor het uitbetalen van uw werknemers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ook kunt u er als bedrijf in Elst voor kiezen om uw loonadministratie uit te besteden aan de specialisten van het payrollbedrijf. Met andere woorden: met payrolling legt u de administratieve last van uw bedrijf in handen van een ander. Maak het uzelf gemakkelijk en kies dus voor payrolling voor uw bedrijf in Elst.

Waarom kiezen voor payroll?

Vele ondernemers in de omgeving van Elst gingen u reeds voor in de overstap naar payrolling. De meeste ondernemers geven aan dat ze met payrolling de mogelijkheid hebben om zekerheid te combineren met flexibiliteit. Die bedrijven hebben de zekerheid dat hun salarisadministratie adequaat wordt bijgehouden en dat daarnaast het juridische werkgeverschap van hun bedrijf in vertrouwde handen ligt. Daarbij hebben ze nog steeds de flexibiliteit om zelf kunnen bepalen wie zij in dienst willen nemen.

Maak in Elst gebruik van de voordelen van payrolling

Wilt u in Elst ook overstappen op payroll? Wanneer u voor HSU.nl kiest, profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact op met uw payrollbureau

Welke payrollwensen heeft u voor uw bedrijf in Elst? Laat het ons weten en bel met 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. Wij staan graag voor u klaar als payroll specialist in Elst.