Richt u weer op uw bedrijf

Als ondernemer of zzp’er kunnen wij het ons voorstellen dat u zich door alle administratieve taken niet meer kunt richten op uw bedrijf zelf. Met onze payroll hoeft dat ook helemaal niet meer. U besteedt het juridisch werkgeverschap in Emmeloord gewoon uit aan ons payrollbedrijf. U behoudt natuurlijk wel het operationeel werkgeverschap en blijft gewoon zelf uw medewerkers werven en selecteren en u bepaalt zelf de arbeidsvoorwaarden. Over de administratieve verplichtingen hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken, want die nemen wij voor onze rekening. Door payroll heeft u bovendien slechts een minimaal ondernemersrisico voor uw bedrijf in Emmeloord.

Wij nemen werkgeverslasten uit handen

Wanneer u ons inschakelt als payrollbedrijf, verzorgen wij voor u de complete salarisadministratie en de loonbetaling aan uw payrollmedewerkers. Bovendien dragen wij als juridisch werkgever ook alle werkgeverslasten van uw bedrijf in Emmeloord. Wij zijn dus verantwoordelijk voor alle wettelijke verplichtingen die bij het werkgeverschap komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorbetalen van de loon wanneer een van uw werknemers ziek is, eventuele ontslagkosten of verzekeringen en het pensioen.

Voordelen van payroll

De switch maken naar payroll kent dus vele voordelen. Wij zetten ze hierbij voor u op een rijtje:

  • Wij nemen uw volledige salarisadministratie uit handen
  • U hoeft niet meer verplicht aangesloten te zijn bij de Arbodienst
  • Zieke werknemers hoeft u niet langer 2 jaar door te betalen
  • U draagt geen risico’s van de arbeidsovereenkomsten meer
  • U kunt zich weer richten op uw passie voor het ondernemerschap

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden die wij voor uw bedrijf in Emmeloord bieden te bespreken.

Neem contact met ons op voor payroll in Emmeloord

Kortom, wilt u zich als ondernemer weer echt bezighouden met de inhoud van uw bedrijf, in plaats van met alle administratie? Dan kiest u voor payroll van HSU.nl. U kunt ons telefonisch bereiken via 088-5363300 of een mail sturen naar info@hsu.nl. Wij zijn uw partner op het gebied van payroll in Emmeloord!