Kies voor onze payroll services

Door middel van onze payroll services kunnen wij jou in Emmeloord ontlasten van de administratieve taken van jouw bedrijf. Zo kun je zich weer volledig richten op het ondernemerschap. Ben je benieuwd wat wij als payrollbureau voor jou en jouw bedrijf in Emmeloord kunnen betekenen? Dan adviseren wij je graag over alle mogelijkheden!

Richt je weer op jouw bedrijf

Als ondernemer of zzp’er kunnen wij het ons voorstellen dat jij je door alle administratieve taken niet meer kunt richten op jouw bedrijf zelf. Met onze payroll hoeft dat ook helemaal niet meer. Je besteedt het juridisch werkgeverschap in Emmeloord gewoon uit aan ons payrollbedrijf. Jij behoudt natuurlijk wel het operationeel werkgeverschap en blijft gewoon zelf jouw medewerkers werven en selecteren en je bepaalt zelf de arbeidsvoorwaarden. Over de administratieve verplichtingen hoef jij je echter geen zorgen meer te maken, want die nemen wij voor onze rekening. Door payroll heb jij bovendien slechts een minimaal ondernemersrisico voor jouw bedrijf in Emmeloord.

Wij nemen werkgeverslasten uit handen

Wanneer je ons inschakelt als payrollbedrijf, verzorgen wij voor jou de complete salarisadministratie en de loonbetaling aan jouw payrollmedewerkers. Bovendien dragen wij als juridisch werkgever ook alle werkgeverslasten van jouw bedrijf in Emmeloord. Wij zijn dus verantwoordelijk voor alle wettelijke verplichtingen die bij het werkgeverschap komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorbetalen van de loon wanneer een van jouw werknemers ziek is, eventuele ontslagkosten of verzekeringen en het pensioen.

Voordelen van payroll

De switch maken naar payroll kent dus vele voordelen. Wij zetten ze hierbij voor je op een rijtje:

  • Wij nemen jouw volledige salarisadministratie uit handen
  • Je hoeft niet meer verplicht aangesloten te zijn bij de Arbodienst
  • Zieke werknemers hoeft je niet langer 2 jaar door te betalen
  • Je draagt geen risico’s van de arbeidsovereenkomsten meer
  • Jij kunt je weer richten op jouw passie voor het ondernemerschap

Wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden die wij voor jouw bedrijf in Emmeloord bieden te bespreken.

Neem contact met ons op voor payroll in Emmeloord

Kortom, wil jij je als ondernemer weer echt bezighouden met de inhoud van jouw bedrijf, in plaats van met alle administratie? Dan kies je voor payroll van HSU.nl. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088-5363300 of een mail sturen naar info@hsu.nl. Wij zijn jouw partner op het gebied van payroll in Emmeloord!