Taken van een payrollbedrijf

Natuurlijk wilt u eerst duidelijk hebben wat een payrollbedrijf precies doet voordat u HSU.nl inschakelt om uw bedrijfsadministratie over te nemen. Wanneer u in Franeker kiest voor payroll geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen aan een bedrijf als HSU.nl. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat u geen controle meer heeft over uw organisatie, want u behoudt het operationeel werkgeverschap. Wij houden ons enkel bezig met de loon-, arbo- en personeelsadministratie van uw bedrijf, inclusief de verantwoordelijkheden en risico’s die daarbij komen kijken. Van de switch naar payroll zullen uw medewerkers heel weinig merken. Het enige wat voor hun verandert is het feit dat de salarisstroken, loonbetalingen, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via HSU.nl lopen. Gaat u er wel iets van merken? Ja zeker! U kunt namelijk weer tijd besteden aan de onderdelen van het ondernemen waar u wel een passie voor heeft.

Voordelen van payroll

Bent u van plan om met uw bedrijf in Franeker de overstap te maken naar payroll? Dan profiteert u van een flink aantal voordelen! Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Het feit dat u geen energie meer hoeft te besteden aan de administratieve taken van uw bedrijf.
  • Wij de doorbetaling van uw personeel bij ziekteverzuim verzorgen.
  • U bespaart op de kosten door collectieve inkoop.
  • U kunt rekenen op een betrouwbare bron van informatie en advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken.
  • Wij de volledige verantwoordelijkheid op ons nemen voor de risico’s die verbonden zijn aan juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten.

Payroll in Franeker

Wij van HSU.nl zijn al vele jaren actief als payrollbedrijf. In die tijd is ons opgevallen dat veel ondernemers moeite hebben met de loon- en personeelsadministratie. Geldt dit ook voor u? Bent u meer tijd kwijt met de administratie dan dat u verwacht had? Kies dan ook voor payroll voor uw bedrijf in Franeker. De enthousiaste medewerkers van HSU.nl nemen de taken graag van u over. Bovendien hebben we een goed systeem om uw administratie overzichtelijk bij te houden. U heeft hier ook vanuit Franeker altijd toegang toe, omdat we volledig online werken.

Maak een afspraak met HSU.nl!

Kunnen wij ook voor u aan de slag gaan met payroll in Franeker? Of zou u toch eerst wat meer informatie willen ontvangen en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met HSU.nl. Dat kan telefonisch door te bellen naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Wij van HSU.nl gaan graag aan de slag met payroll in Franeker!