Specialisatie in payroll

In de tijd die je besteedt aan de administratie voor jouw bedrijf in Franeker, wil jij je natuurlijk veel liever met andere zaken bezig houden. Kies daarom voor payroll door HSU.nl! Wij zijn een gespecialiseerd payrollbedrijf dat al jarenlang aan de slag gaat met payroll, niet alleen in de regio Franeker, maar door heel Nederland. Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van HSU.nl en bespreek de mogelijkheden van payroll in Franeker.

Taken van een payrollbedrijf

Natuurlijk wilt jij eerst duidelijk hebben wat een payrollbedrijf precies doet voordat je HSU.nl inschakelt om jouw bedrijfsadministratie over te nemen. Wanneer je in Franeker kiest voor payroll geef je het juridisch werkgeverschap uit handen aan een bedrijf als HSU.nl. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat jij geen controle meer hebt over jouw organisatie, want jij behoudt het operationeel werkgeverschap. Wij houden ons enkel bezig met de loon-, arbo- en personeelsadministratie van jouw bedrijf, inclusief de verantwoordelijkheden en risico’s die daarbij komen kijken. Van de switch naar payroll zullen jouw medewerkers heel weinig merken. Het enige wat voor hun verandert is het feit dat de salarisstroken, loonbetalingen, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via HSU.nl lopen. Ga je er dan wel iets van merken? Ja zeker! Je kunt namelijk weer tijd besteden aan de onderdelen van het ondernemen waar jij wel een passie voor hebt.

Voordelen van payroll

Bent je van plan om met jouw bedrijf in Franeker de overstap te maken naar payroll? Dan profiteert jij van een flink aantal voordelen! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Het feit dat je geen energie meer hoeft te besteden aan de administratieve taken van jouw bedrijf.
  • Wij de doorbetaling van jouw personeel bij ziekteverzuim verzorgen.
  • Jij bespaart op de kosten door collectieve inkoop.
  • Je kunt rekenen op een betrouwbare bron van informatie en advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken.
  • Wij de volledige verantwoordelijkheid op ons nemen voor de risico’s die verbonden zijn aan juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten.

Payroll in Franeker

Wij van HSU.nl zijn al vele jaren actief als payrollbedrijf. In die tijd is ons opgevallen dat veel ondernemers moeite hebben met de loon- en personeelsadministratie. Geldt dit ook voor u? Ben je meer tijd kwijt met de administratie dan dat je misschien verwacht had? Kies dan ook voor payroll voor jouw bedrijf in Franeker. De enthousiaste medewerkers van HSU.nl nemen de taken graag van jou over. Bovendien hebben we een goed systeem om jouw administratie overzichtelijk bij te houden. Je heeft hier ook vanuit Franeker altijd toegang toe, omdat we volledig online werken.

Maak een afspraak met HSU.nl!

Kunnen wij ook voor jou aan de slag gaan met payroll in Franeker? Of zou je toch eerst wat meer informatie willen ontvangen en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met HSU.nl. Dat kan telefonisch door te bellen naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Wij van HSU.nl gaan graag aan de slag met payroll in Franeker!