Payroll in Giethoorn

Wat houdt payroll in Giethoorn eigenlijk precies in? Als u HSU.nl inschakelt als uw payrollbedrijf, nemen we de loon-, arbo- en personeelsadministratie van u over. Deze administratie houden we overzichtelijk voor u bij. Bovendien houdt payroll ook in dat wij verantwoordelijk worden voor de risico’s waar u als ondernemer mee te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekteverzuim van een van uw werknemers. Als hij of zij langdurig ziek is, bent u verplicht om een bepaalde periode het loon door te betalen. Als u kiest voor payroll door HSU.nl, blijven we zieke medewerkers tot wel 2 jaar lang doorbetalen. U geeft ons namelijk het juridisch werkgeverschap. Op de werkvloer houdt u echter alle controle, want u bent nog steeds de uitvoerend werkgever.

Kies ook voor payroll

Al vele ondernemers gingen u voor en kozen voor payroll in Giethoorn. De risico’s uit handen kunnen geven is overigens niet de enige reden. U bespaart namelijk ook ontzettend veel tijd en energie als u uw administratie aan een professional overlaat. U kunt natuurlijk zelf een medewerker aannemen om de administratie voor u bij te houden, maar een payrollbureau inhuren is veel goedkoper! Bovendien hebben onze specialisten meer dan 20 jaar ervaring, dus ze weten precies hoe ze de administratie aan moeten pakken. Hierbij maakt het niet uit in welke branche uw bedrijf zich bevindt.

De voordelen van payroll op een rij

Overstappen naar payroll in Giethoorn heeft alleen maar voordelen. Bij HSU.nl als uw payrollbedrijf in Giethoorn weet u ook zeker dat:

  • Uw administratie op een professionele en georganiseerde manier verzorgd wordt. We hebben immers als meer dan 20 jaar ervaring als payrollbureau.
  • U al uw administratieve taken zorgeloos aan ons over kunt laten, zodat u meer tijd heeft voor andere zaken.
  • Niet alleen de administratie overgenomen wordt, maar we ook de arbeidsrisico’s van u overnemen.
  • We uw werknemers bij ziekteverzuim tot wel 2 jaar doorbetalen.
  • U altijd kunt rekenen op deskundig advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken.

Contact met HSU.nl vanuit Giethoorn

Wilt u meer weten over payroll in Giethoorn door HSU.nl? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op! Vul het formulier hier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@hsu.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 088-5363300. HSU. nl is uw betrouwbare partner op het gebied van payroll in Giethoorn!