HSU.nl voor payroll in Haarlemmermeer

Overweeg je over te stappen naar payroll in Haarlemmermeer voor jouw bedrijf? Kies dan voor de diensten van HSU.nl! BIj ons kun je terecht voor payrolling, HRM, uitzenden, salarisadministraties en zzp-ondersteuning. Zo bieden we onze diensten niet alleen aan bedrijven in de regio Haarlemmermeer, maar staan we klaar voor allerlei werkgevers in heel Nederland! Wanneer wij je salarisadministratie overnemen, houdt jij meer tijd over om te besteden aan je bedrijf. Meer weten over hoe wij te werk gaan met payroll in Haarlemmermeer? Neem contact met ons op!

Wat houdt payroll voor jouw bedrijf in?

Wat het betekent om als bedrijf voor payroll in Haarlemmermeer te kiezen, is dat alle verantwoordelijkheid van de juridische werkgeverschap wordt overgedragen aan het payrollbedrijf. Kies je voor HSU.nl, dan betekent dit dat wij ook verantwoordelijk zijn voor alle administratieve taken die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan verplichtingen en financiële risico’s waar jij je geen zorgen meer over hoeft te maken. Dit betekent echter niet dat wij alles van je overnemen. Je bent nog steeds degene die zelf nieuw personeel selecteert en aanneemt en de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer regelt. Je medewerkers zullen de overstap nauwelijks merken!

Kiezen voor de diensten van HSU.nl

Zoals velen voor jou hebben meegemaakt, zijn er veel voordelen aan het overschakelen naar een payroll systeem. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je veel minder administratief werk hoeft te doen. Kiest u via HSU.nl voor payroll in Haarlemmermeer, dan verzorgen wij je salarisadministratie van A tot Z. Onze goed opgeleide medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om je salarisadministratie, arbo- en personeelsadministratie te verzorgen. Zieke werknemers worden bijvoorbeeld netjes doorbetaald. Je kunt ook kosten besparen door collectief in te kopen. Meer weten? Neem contact op met ons!

De voordelen van HSU.nl

HSU.nl wil graag met jou samenwerken. Met de payroll in Haarlemmermeer via onze salarisadministratie profiteer je van het volgende:

  • Verzorging van je administratieve verplichtingen
  • De arbeidsrisico’s worden van je overgenomen
  • Je zieke werknemers worden maximaal 2 jaar uitbetaald
  • Je krijgt gratis advies over personeelsaangelegenheden
  • Je wordt volledig ontzorgt en kunt aan de slag gaan met wat er echt toe doet

Voor meer informatie over onze voordelen kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Neem contact met ons op

Wil je ook de overstap maken op payroll in Haarlemmermeer? HSU.nl legt graag uit wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen. Voor vragen, advies of meer informatie over onze tarieven neem je contact met ons op door te bellen naar 088-5363300. Mailen kan ook via info@hsu.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website.