Maak de overstap naar payroll

Wanneer u de overstap maakt naar payroll in Haren, geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat HSU.nl als payrollbedrijf de verantwoordelijkheid neemt wat betreft de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Ook de risico’s en verplichtingen wat betreft het juridisch werkgeverschap nemen wij van u over. Hierbij kunt u onder andere denken aan het ziekteverzuim. Normaal gesproken zou u een ziek personeelslid dat niet meer kan werken voor een bepaalde tijd door moeten blijven betalen. Wanneer u kiest voor payroll door HSU.nl, betalen wij deze werknemer door. Zowel parttime als fulltime medewerkers kunnen op de payroll in Haren.

Wat een payrollbedrijf voor u betekent

Het is dus geen wonder dat heel veel ondernemers al kiezen voor payroll in Haren. Het is namelijk een ideale manier om heel veel tijd en energie te besparen. Bovendien vermindert u ook de risico’s die u als ondernemer loopt. Met payrolling wordt onder andere de salarisadministratie en de backoffice uit handen genomen. Ook heeft u altijd een contactpunt wanneer u advies nodig heeft over personeelszaken. De specialisten van HSU.nl houden de administratie op professionele wijze bij, waardoor het altijd helder is, en volgens de laatste wetten en regels. U kunt zich ondertussen bezighouden met de onderdelen van het ondernemerschap waar u echt passie voor heeft. Wilt u de hulp van een payrollbedrijf in Haren inschakelen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voordelen van payroll in Haren

Om het verhaal nog eens helder te maken, hebben we de grootste voordelen van payroll in Haren voor u op een rij gezet:

  • U hoeft zich niet meer bezig te houden met administratieve verplichtingen
  • Arbeidsrisico’s worden overgenomen door HSU.nl
  • Zieke werknemers worden tot wel 2 jaar doorbetaald
  • U krijgt gratis advies over vraagstukken op het gebied van personeelszaken
  • Kies voor HSU.nl, en profiteer van specialisten met zo’n 20 jaar ervaring

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van payroll in Haren, en een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten. Dat doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. HSU.nl helpt u graag verder met payroll in Haren.