Payroll in Haren door HSU.nl

Kan je wel wat hulp gebruiken met administratieve werkzaamheden in de vorm van payroll in Haren? Dan ben je bij HSU.nl aan het juiste adres! Sinds 2000 zijn wij dé specialist op het gebied van payroll in de regio. Bovendien zijn wij jouw partner voor uitzenden en zzp-ondersteuning. Bespaar tijd en energie door payrollbedrijf HSU.nl in te schakelen. Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen op het gebied van payroll in Haren? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Maak de overstap naar payroll

Wanneer je de overstap maakt naar payroll in Haren, geef jij het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat HSU.nl als payrollbedrijf de verantwoordelijkheid neemt wat betreft de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Ook de risico’s en verplichtingen wat betreft het juridisch werkgeverschap nemen wij van jou over. Hierbij kan je onder andere denken aan het ziekteverzuim. Normaal gesproken zou je een ziek personeelslid dat niet meer kan werken voor een bepaalde tijd door moeten blijven betalen. Wanneer je kiest voor payroll door HSU.nl, betalen wij deze werknemer door. Zowel parttime als fulltime medewerkers kunnen op de payroll in Haren.

Wat een payrollbedrijf voor je betekent

Het is dus geen wonder dat heel veel ondernemers al kiezen voor payroll in Haren. Het is namelijk een ideale manier om heel veel tijd en energie te besparen. Bovendien verminder je ook de risico’s die jij als ondernemer loopt. Met payrolling wordt onder andere de salarisadministratie en de backoffice uit handen genomen. Ook heb je altijd een contactpunt wanneer je advies nodig hebt over personeelszaken. De specialisten van HSU.nl houden de administratie op professionele wijze bij, waardoor het altijd helder is, en volgens de laatste wetten en regels. Je kan zich ondertussen bezighouden met de onderdelen van het ondernemerschap waar je echt passie voor hebt. Wil je de hulp van een payrollbedrijf in Haren inschakelen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voordelen van payroll in Haren

Om het verhaal nog eens helder te maken, hebben we de grootste voordelen van payroll in Haren op een rijtje gezet:

  • Je hoeft zich niet meer bezig te houden met administratieve verplichtingen
  • Arbeidsrisico’s worden overgenomen door HSU.nl
  • Zieke werknemers worden tot wel 2 jaar doorbetaald
  • Je krijgt gratis advies over vraagstukken op het gebied van personeelszaken
  • Kies voor HSU.nl, en profiteer van specialisten met ervaring sinds 2000

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wil je meer weten over de mogelijkheden van payroll in Haren, en een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten. Dat doe je door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. HSU.nl helpt je graag verder met payroll in Haren.