Payrolling, wat houdt dat in?

Weet u al wat payroll inhoudt of heeft u nog geen enkel idee? Wij vertellen u graag meer. Payroll staat voor het overdragen van het juridisch werkgeverschap over uw medewerkers aan een professioneel payrollbureau. Het payrollbedrijf neemt hierbij tevens de verantwoordelijkheid omtrent de verplichtingen en risico’s wat betreft de loon-, arbo- en personeelsadministratie van u over. U houdt zelf uiteraard de regie over uw personeelsbeleid. Wordt u zelf, uw werknemer of u als zzp’er uitbetaald door ons payrollbureau, dan vindt de uitbetaling altijd tijdig plaats. Goed om te weten is dat uw werknemers niet meer helemaal aan uw bedrijf verbonden zijn, maar voor hen nog wel dezelfde rechten gelden.

Wat biedt payrolling voor uw bedrijf in Heteren?

Denkt u eraan in Heteren de overstap met uw organisatie naar payroll te maken? HSU heeft u dan veel te bieden. Kiest u voor payrolling door HSU, dan:

  • Houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • Loopt u geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft u uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt u uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heeft u geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Maar wij bieden nog veel meer, namelijk ook een hoop financieel voordeel. Als u voor onze collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen kiest, dan bespaart uw bedrijf in Heteren gigantisch in de kosten. Wilt u meer weten? Bel dan even met onze adviseur.

Wat maakt payroll tot de juiste optie?

Heeft u weinig tijd of minder energie om uw administratie op en top bij te houden, dan kunt u uw salarisadministratie geheel in de handen van onze specialisten leggen. Als professioneel payrollbureau biedt HSU u veel. Wij ontzorgen u geheel in uw salarisadministratie en doen dit op een snelle doch zorgvuldige wijze. Zo kunnen wij de administratie regelen voor medewerkers met een eindig contract, flexwerkers en uw vaste krachten. Met onze expertise bent u er zeker van dat uw administratie in Heteren straks goed geregeld is.

Maak de keuze voor payroll in Heteren

Al vele bedrijven in Heteren kozen ervoor om in zee te gaan met HSU. Wilt u ook uw salarisadministratie aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Ook indien u meer wenst te weten over onze tarieven en werkwijze. Bel ons via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij komen dan spoedig door middel van payroll uw salarisadministratie bijhouden in Heteren.