Meer administratieve verlichting in Heteren door payrolling

Wil jij met jouw bedrijf in Heteren de stap zetten naar payroll? HSU biedt jou administratieve verlichting. Misschien ben je die vele administratie zat, of heb je hier geen tijd meer voor. Gelukkig is HSU er om je te ondersteunen door middel van payrolling. Wij dragen zorg voor de salarisadministratie voor zowel bedrijven als zzp’ers. Wens jij jouw administratie ook uit te besteden aan een echte professional? Neem dan contact op met HSU vanuit Heteren en schakel ons vandaag nog in!

Payrolling, wat houdt dat in?

Weet je al wat payroll inhoudt of heb je nog geen enkel idee? Wij vertellen jou graag meer. Payroll staat voor het overdragen van het juridisch werkgeverschap over jouw medewerkers aan een professioneel payrollbureau. Het payrollbedrijf neemt hierbij tevens de verantwoordelijkheid omtrent de verplichtingen en risico’s wat betreft de loon-, arbo- en personeelsadministratie van jou over. Je houdt zelf uiteraard de regie over jouw personeelsbeleid. Wordt jij zelf, jouw werknemer of jij als zzp’er uitbetaald door ons payrollbureau, dan vindt de uitbetaling altijd tijdig plaats. Goed om te weten is dat jouw werknemers niet meer helemaal aan jouw bedrijf verbonden zijn, maar voor hen nog wel dezelfde rechten gelden.

Wat biedt payrolling voor jouw bedrijf in Heteren?

Denk jij er aan in Heteren de overstap met jouw organisatie naar payroll te maken? HSU heeft jou dan veel te bieden. Kies je voor payrolling door HSU, dan:

  • Houd je meer tijd over voor jouw eigen werkzaamheden
  • Loopt je geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft je jouw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draag jij jouw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heb jij geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Maar wij bieden nog veel meer, namelijk ook een hoop financieel voordeel. Als je voor onze collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen kiest, dan bespaart jouw bedrijf in Heteren gigantisch in de kosten. Wilt je meer weten? Bel dan even met onze adviseur.

Wat maakt payroll tot de juiste optie?

Heb je weinig tijd of minder energie om jouw administratie op en top bij te houden, dan kunt jij jouw salarisadministratie geheel in de handen van onze specialisten leggen. Als professioneel payrollbureau biedt HSU je veel. Wij ontzorgen jou geheel in jouw salarisadministratie en doen dit op een snelle doch zorgvuldige wijze. Zo kunnen wij de administratie regelen voor medewerkers met een eindig contract, flexwerkers en jouw vaste krachten. Met onze expertise ben je er zeker van dat jouw administratie in Heteren straks goed geregeld is.

Maak de keuze voor payroll in Heteren

Al vele bedrijven in Heteren kozen ervoor om in zee te gaan met HSU. Wil jij ook jouw salarisadministratie aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Ook indien je meer wilt weten over onze tarieven en werkwijze. Bel ons via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij komen dan spoedig door middel van payroll jouw salarisadministratie bijhouden in Heteren.