Versterk uw bedrijf met payrolling in Hoogeveen

Bent u werkgever of ZZP’er en bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden van payroll voor u in Hoogeveen? Wij helpen u graag tijdens deze oriëntatiefase door u informatie te verstrekken over onze payrollservices en meer uitleg te geven over payrolling in het algemeen.

Houd zelf altijd de leiding met payroll in Hoogeveen

Overstappen naar payrolling betekent niet dat u geen zeggenschap meer heeft. Veel werkgevers weten namelijk niet dat wanneer u met payrolling het juridisch werkgeverschap uitbesteedt, het operationeel werkgeverschap wel bij uzelf blijft liggen. Zo blijft u uw eigen medewerkers werven en selecteren, verzorgt u zelf de planning en bepaalt u zelf de arbeidsvoorwaarden. Wel kunt u uw salarisadministratie bijvoorbeeld uitbesteden, maar blijft u precies weten wat uw loonkosten zijn. Zo komt u nooit voor onverwachte loonkostenstijgingen te staan.

Merken uw medewerkers veel van de overstap naar payroll in Hoogeveen?

Nee, uw medewerkers merken geen verschil. U blijft het eerste aanspreekpunt en blijft daarnaast gewoon de leiding houden. HSU.nl neemt de rechtspositie die uw werknemers bij u hebben opgebouwd mee en nemen deze positie samen met de arbeidsvoorwaarden over. Op juridisch gebied vindt er een kleine verandering plaats. Omdat u niet langer juridisch werkgever bent, zullen bijvoorbeeld de loonbetalingen via ons verlopen. We werken als professioneel payrollbedrijf samen met verzekeraars als De Amersfoortse, ONVZ en Allianz. Hierdoor zijn we in staat om uw werknemers een uitgebreid pakket aan personeelsvoorzieningen aan te bieden in Hoogeveen.

Met spoed binnen 24 uur starten met payrolling in Hoogeveen

Heeft u om bepaalde redenen dringend een oplossing nodig? Met ons payrollbureau heeft u die binnen 24 uur gevonden. HSU.nl is in staat om binnen 24 uur 100 werknemers op de payroll te plaatsen, mits u de goede informatie bij ons aanlevert. Geef ons het volgende aan:

  • Wat het bruto uurloon van deze medewerkers is
  • Welke persoonsgegevens we in de payroll kunnen opnemen
  • Wanneer de salarisuitbetaling moet plaatsvinden
  • Of er bestaande contracten zijn
  • Wat de bedrijfsgegevens en arbeidsvoorwaarden zijn

Stuur ons vervolgens de arbo documenten en we beginnen in Hoogeveen binnen 24 uur met payrollen.

Payroll in Hoogeveen? Neem contact met ons op

Spreekt payrolling u wel aan en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in Hoogeveen? Neem voor vrijblijvend advies contact op via 088-53 63 300 of mail naar info@HSU.nl. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen met payroll in Hoogeveen.