Payroll door experts in IJmuiden

Kom je met je onderneming in IJmuiden om in de administratie? Kom je hierdoor niet meer toe aan de reden dat je een bedrijf bent begonnen, namelijk: ondernemen? Schakel dan Payroll in van HSU.nl. Met onze ervaren professionals houden we je salarisadministratie bij. Of je nu een zzp’er bent of een eigen bedrijf hebt. Wil je die administratieve last van je schouders gooien in IJmuiden? Neem dan contact op met HSU.nl.

Payrolling in het kort

Met payrolling draag je het juridisch werkgeverschap omtrent je werknemers in IJmuiden over aan een payrollbedrijf. In dat geval neemt het payrollbedrijf ook de risico’s en verplichtingen omtrent loon-, arbo- en personeelsadministratie op zich. Of je nu een eigen bedrijf hebt, werknemer of zzp’er bent, met payrollbedrijf HSU.nl ben je verzekerd van een altijd tijdige betaling. Wat natuurlijk ook fijn is om te weten, is dat de werknemers van je bedrijf, hoewel ze niet meer geheel aan je onderneming in IJmuiden verbonden zijn, nog steeds dezelfde rechten hebben.

Payroll in Wijk aan Zee | Voordelen

Kies in IJmuiden direct voor payrollbedrijf HSU.nl en je bent alvast verzekerd van een boel voordelen. Met onze professionals ben je zeker van:

  • een betrouwbare bron van informatie en advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • besparing op je kosten door collectieve inkoop
  • het voor je laten regelen van de doorbetaling van werknemers bij ziekte
  • het afgeven van de verantwoordelijkheid voor de risico’s die verbonden zijn aan juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten
  • het uit handen geven van de volledige administratie

Maar HSU.nl biedt nog meer! Met name op het gebied van financiële voordelen. We bieden een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen aan, waarmee je met je onderneming in IJmuiden meer kosten kunt besparen. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met onze payrolling experts.

Is payroll iets voor jou?

Kom je zo erg om in een hoop administratie dat je geen tijd meer over hebt voor de echte reden dat je ondernemer bent geworden? Schakel dan meteen HSU.nl in om de administratie voor je over te nemen! Als professioneel payrollbedrijf hebben we bedrijven veel te bieden en kunnen we je geheel in je salarisadministratie ontzorgen. Wij regelen de administratie voor flexwerkers, medewerkers met een tijdelijk contract én met een vast contract. Kies voor payrolling door HSU.nl en ontzorg jezelf.

Payroll in IJmuiden nodig? Bel HSU.nl

Wil je in IJmuiden de overstap naar payrolling maken? Bij ons is je administratie in uitstekende handen. Voor meer informatie over payrolling neem je contact met ons op. Hiervoor bel of mail je naar 088-5363300 of info@hsu.nl.