Wat is payroll precies?

Ondernemers besteden veel tijd en energie aan het bijhouden van de salarisadministratie. Een taak die ze liever uit handen zouden geven. Door over te stappen op payroll is dat mogelijk. Wanneer u in Kampen kiest voor payrolling, draagt u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf over aan het payrollbureau. Wij zijn als payrollbureau dan op papier verantwoordelijk voor de werknemers van uw bedrijf. Wij nemen taken als het bijhouden van de salarisadministratie van u over en betalen de kosten bij ziekte en verzuim. Wij kunnen u met onze diensten dus volledig ontzorgen in Kampen.

Redenen om over te stappen op payrolling

Meerdere bedrijven in regio Kampen kozen ervoor om over te stappen op payroll. Zij hebben verschillende redenen voor deze overstap. Allereerst houden de ondernemers meer tijd en energie over om zich te focussen op de corebusiness van hun bedrijf. Ten tweede hoeven zij zich nooit meer zorgen te maken over hun salarisadministratie. De specialisten van HSU verzorgen de administratie tot in de puntjes en betalen uw werknemers correct hun loon uit. Tot slot is het fijn dat zij als ondernemer nooit meer voor onverwachte kosten komen te staan. Valt er een werknemer uit vanwege ziekte of arbeidsongeschiktheid? Dan neemt het payrollbedrijf de kosten voor haar rekening!

De kenmerken van HSU.nl

De diensten van HSU.nl kenmerken zich door het volgende:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem contact met ons op

    Wenst u ook over te stappen op payroll in Kampen? Of wilt u eerst meer te weten komen over de werkzaamheden van ons payrollbureau? Neem dan contact met ons op via 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van payroll in Kampen.