Kies HSU voor payroll in Kampen

Heb je als ondernemer interesse in een overstap op payroll in Kampen? Dan bent je bij HSU.nl aan het juiste adres. Wij van HSU zijn sinds 2000 actief op het gebied van payrolling, en hebben dus een hoop ervarign. Wij nemen de zorg voor de personeel-, loon- en salarisadministratie van jou over, zodat jij je volledig kunt focussen op het ondernemen. Ook de daarbij behorende risico’s nemen wij voor onze rekening. Voor meer informatie over onze diensten kun je contact met ons opnemen. Maak dan direct een afspraak met een van onze specialisten voor payroll in Kampen.

Wat is payroll precies?

Ondernemers besteden veel tijd en energie aan het bijhouden van de salarisadministratie. Een taak die ze liever uit handen zouden geven. Door over te stappen op payroll is dat mogelijk. Wanneer je in Kampen kiest voor payrolling, draagt jij het juridisch werkgeverschap van jouw bedrijf over aan het payrollbureau. Wij zijn als payrollbureau dan op papier verantwoordelijk voor de werknemers van jouw bedrijf. Wij nemen taken als het bijhouden van de salarisadministratie van je over en betalen de kosten bij ziekte en verzuim. Wij kunnen jou met onze diensten dus volledig ontzorgen in Kampen.

Redenen om over te stappen op payrolling

Meerdere bedrijven in regio Kampen kozen ervoor om over te stappen op payroll. Zij hebben verschillende redenen voor deze overstap. Allereerst houden de ondernemers meer tijd en energie over om zich te focussen op de corebusiness van hun bedrijf. Ten tweede hoeven zij zich nooit meer zorgen te maken over hun salarisadministratie. De specialisten van HSU verzorgen de administratie tot in de puntjes en betalen jouw werknemers correct hun loon uit. Tot slot is het fijn dat zij als ondernemer nooit meer voor onverwachte kosten komen te staan. Valt er een werknemer uit vanwege ziekte of arbeidsongeschiktheid? Dan neemt het payrollbedrijf de kosten voor haar rekening!

De kenmerken van HSU.nl

De diensten van HSU.nl kenmerken zich door het volgende:

  • Wij hebben jarenlange ervaring
  • Wij verzorgen jouw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact met ons op

Wens jij ook over te stappen op payroll in Kampen? Of wilt je eerst meer te weten komen over de werkzaamheden van ons payrollbureau? Neem dan contact met ons op via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van payroll in Kampen.