Wij ontlasten jouw bedrijf in Katwijk!

Je leest het goed! Er is een manier om van die eindeloze administratieve rompslomp die jouw bedrijf in Katwijk zoveel tijd kost af te komen. Die manier heet HSU.nl. Wij ontlasten jouw bedrijf in Katwijk door ons te ontfermen over loonbetalingen, salarisstroken, het opstellen van contracten, arbozaken en het afdragen van de juiste belastingen en premies. Denkt jij je eens in hoeveel tijd (en geld) je zo kunt besparen. Op die manier hebt jij tijd om uzelf bezig te houden met het runnen van jouw bedrijf in Katwijk.

Bij payrolling dragen wij de lasten en jij behoudt de controle

Het bovengenoemde is slechts één van de vele voordelen die de payrolling diensten van ons payrollbedrijf jou bieden. Payrolling houdt namelijk in dat je het juridische werkgeverschap over jouw werknemers aan ons uitbesteedt, wat inhoudt dat je jouw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie en de daarbij horende verplichtingen en financiële risico’s uit handen geeft aan HSU.nl. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van werknemers bij ziekteverzuim. In zee gaan met HSU.nl betekent dat jij kunt rekenen op de vakkundigheid en excellente service van een bedrijf dat al sinds 2000 actief is als payrollbureau. Daarbij kunnen wij jouw bedrijf in Katwijk onze payroll-, salarisadministratie- en backoffice diensten aanbieden tegen scherpe en transparante tarieven. Het mooiste is wellicht dat, indien je ons inschakelt, ons payrollbureau zich nooit en te nimmer zal bemoeien met de operationele kant van jouw bedrijf: Wij ontlasten jou slechts in administratieve zin. Dit betekent dat jij de volledige controle behoudt met betrekking tot de volgende belangrijke zaken:

 • Het selecteren en werven van jouw eigen werknemers
 • Het bepalen van werktijden en opstellen van roosters
 • het bepalen van de arbeidsvoorwaarden
 • Het bewaken van de kwaliteit en het functioneren van jouw medewerkers

Wat heeft HSU.nl jouw te bieden?

We bieden je uiteraard het beste op het gebied van payroll diensten. Maar wat nou als jij slechts jouw bedrijf in Katwijk administratief wilt ontlasten, maar het juridische werkgeverschap over jouw werknemers wilt behouden? Ook dat kunnen we voor je regelen! Maak in dat geval gebruik van onze diensten op het gebied van salarisadministratie en/of backoffice werkzaamheden. Op die manier blijven jouw werknemers niet alleen in operationele maar ook in wettelijke zin bij jou in dienst, maar profiteer je toch van de tijds- en moeite besparing die wij jouw bedrijf in Katwijk kunnen bieden. Ook hier bieden we je diverse mooie voordelen. Zo is het mooie van onze salarisadministratie diensten bijvoorbeeld dat wij je alles digitaal aan zullen leveren, van aangifte loonheffing, tot de betaalbatch van de lonen, tot de salarisstroken (met logo van jouw bedrijf). Uiteraard zorgt dit laatste dat jouw werknemers niet de binding met jouw bedrijf verliezen (een argument dat vaak wordt gebruikt tegen het inschakelen van een payrollbureau).

Welke voordelen bieden wij jouw bedrijf in Katwijk?

Van een payrollbedrijf dat al actief is in dit vak sinds 2000 in het vak, mag je natuurlijk de nodige service en kunde verwachten. Daarom bieden wij jouw bedrijf in Katwijk graag de volgende grote voordelen:

 • Ruime ervaring (sinds 2000!) als payrollbedrijf
 • Scherpe, transparante payroll tarieven
 • Ervaring in een groot aantal branches: van bouw tot horeca en recreatie
 • Besparing tijd en frustratie door jouw administratie uit handen te nemen
 • Kan ook jouw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden verzorgen
 • Een mooie korting bij gebruik van zowel payroll als salarisadministratie diensten
 • Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Ervaar zelf de voordelen voor jouw bedrijf in Katwijk!

Ervaar nu zelf de voordelen die HSU.nl jouw bedrijf te bieden heeft. Neem snel contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of een email te sturen naar info@hsu.nl.