Bij payrolling dragen wij de lasten en u behoudt de controle

Het bovengenoemde is slechts één van de vele voordelen die de payrolling diensten van ons payrollbedrijf u bieden. Payrolling houdt namelijk in dat u het juridische werkgeverschap over uw werknemers aan ons uitbesteedt, wat inhoudt dat u uw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie en de daarbij horende verplichtingen en financiële risico’s uit handen geeft aan HSU.nl. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van werknemers bij ziekteverzuim. In zee gaan met HSU.nl betekent dat u kunt rekenen op de vakkundigheid en excellente service van een bedrijf dat al bijna 20 jaar actief is als payrollbureau. Daarbij kunnen wij uw bedrijf in Katwijk onze payroll-, salarisadministratie- en backoffice diensten aanbieden tegen scherpe en transparante tarieven. Het mooiste is wellicht dat, indien u ons inschakelt, ons payrollbureau zich nooit en te nimmer zal bemoeien met de operationele kant van uw bedrijf: Wij ontlasten u slechts in administratieve zin. Dit betekent dat u de volledige controle behoudt met betrekking tot de volgende belangrijke zaken:

 • Het selecteren en werven van uw eigen werknemers
 • Het bepalen van werktijden en opstellen van roosters
 • het bepalen van de arbeidsvoorwaarden
 • Het bewaken van de kwaliteit en het functioneren van uw medewerkers

Wat heeft HSU.nl uw bedrijf in Katwijk te bieden>

Als een gespecialiseerd payrollbedrijf bieden we u uiteraard het beste op het gebied van payroll diensten. Maar wat nou als u slechts uw bedrijf in Katwijk administratief wilt ontlasten, maar het juridische werkgeverschap over uw werknemers wilt behouden? Ook dat kunnen we voor u regelen! Maak in dat geval gebruik van onze diensten op het gebied van salarisadministratie en/of backoffice werkzaamheden. Op die manier blijven uw werknemers niet alleen in operationele maar ook in wettelijke zin bij u in dienst, maar profiteert u toch van de tijds- en moeite besparing die wij uw bedrijf in Katwijk kunnen bieden. Ook hier bieden we u diverse mooie voordelen. Zo is het mooie van onze salarisadministratie diensten bijvoorbeeld dat wij u alles digitaal aan zullen leveren, van aangifte loonheffing, tot de
betaalbatch van de lonen, tot de salarisstroken (met logo van uw bedrijf). Uiteraard zorgt dit laatste dat uw werknemers niet de binding met uw bedrijf verliezen (een argument dat vaak wordt gebruikt tegen het inschakelen van een payrollbureau).

Welke voordelen bieden wij uw bedrijf in Katwijk?

Van een payrollbedrijf met bijna 20 jaar aan ervaring in het vak, mag u natuurlijk de nodige service en kunde verwachten. Daarom bieden wij uw bedrijf in Katwijk graag de volgende grote voordelen:

 • Ruime ervaring (bijna 20 jaar!) als payrollbedrijf
 • Scherpe, transparante payroll tarieven
 • Ervaring in een groot aantal branches: van bouw tot horeca en recreatie
 • Besparing tijd en frustratie door uw administratie uit handen te nemen
 • Kan ook uw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden verzorgen
 • Een mooie korting bij gebruik van zowel payroll als salarisadministratie diensten
 • Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Ervaar zelf de voordelen voor uw bedrijf in Katwijk!

Ervaar nu zelf de voordelen die HSU.nl uw bedrijf te bieden heeft. Neem snel contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of een email te sturen naar info@hsu.nl.