Payroll specialist in Kerkrade

Heb jij een betrouwbare partner nodig voor payroll in Kerkrade? Neem dan eens contact op met HSU.nl! Wij zijn een ervaren payrollbedrijf met passie voor loon- en personeelsadministratie. Wij verzorgen payroll op maat voor jouw bedrijf in Kerkrade. Dat betekent dat jij de hele backoffice aan ons kunt uitbesteden, maar wij kunnen ook slechts bepaalde taken van jou overnemen. De keuze is volledig aan jou. Waar je ook voor kiest, je kunt altijd vertrouwen op de expertise van onze specialisten. Wij vertellen graag meer over onze diensten, maar je kunt natuurlijk ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Kies je voor payroll?

Voordat je de beslissing neemt of jij wel of niet kiest voor payroll in Kerkrade, is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat payroll precies inhoudt. In feite neemt het payrollbedrijf (bijvoorbeeld HSU.nl) het juridisch werkgeverschap van je over. Dit betekent niet dat je de controle kwijt bent over jouw bedrijf, want jij blijft gewoon uitvoerend werkgever. Het betekent simpelweg dat wij de arbo-, loon- en personeelsadministratie van je overnemen. Hierbij horen ook alle risico’s en verplichtingen. Raakt bijvoorbeeld een van jouw medewerkers arbeidsongeschikt? Wij blijven hem of haar de volledige periode doorbetalen. Bij HSU.nl plaatsen we zowel parrtime als fulltime medewerkers met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd op de payroll.

Waarom je overstapt naar payroll

Steeds meer ondernemers maken de keuze om met hun bedrijf over te stappen naar payroll. Dat is niet zo gek, want zij besparen zo heel veel tijd en energie. Doordat wij van HSU.nl de volledige salarisadministratie en backoffice uit handen kunnen nemen, houd jij in Kerkrade heel wat tijd over om je bezig te houden met de zaken waar je echt passie voor hebt: jouw corebusiness. Ben jij benieuwd welke specifieke kansen payroll je in Kerkrade kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen van payroll

Twijfel jij nog over jouw keuze voor payroll in Kerkrade via HSU.nl? Wij maken de keuze wat makkelijker voor u, en zetten de voordelen op een rij:

  • Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met payroll
  • Wij verzorgen al jouw administratieve verplichtingen
  • Jij hoeft zich geen zorgen meer te maken over de arbeidsrisico’s
  • In geval van ziekteverzuim betalen wij werknemers tot wel 2 jaar door
  • Je kunt op onze experts vertrouwen voor advies over personeelsgerelateerde vraagstukken

Neem contact op met HSU.nl

Maakt je met jouw bedrijf in Kerkrade ook de overstap naar payroll? Of wil je meer weten over onze service? Neem gerust contact op met HSU.nl. Dat doe je telefonisch via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Geef jouw wensen aan ons door, en maak van HSU.nl jouw partner voor payroll in Kerkrade.