Kiest u voor payroll?

Voor u de beslissing neemt of u wel of niet kiest voor payroll in Kerkrade, is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat payroll precies inhoudt. In feite neemt het payrollbedrijf (bijvoorbeeld HSU.nl) het juridisch werkgeverschap van u over. Dit betekent niet dat u de controle kwijt bent over uw bedrijf, want u blijft gewoon uitvoerend werkgever. Het betekent simpelweg dat wij de arbo-, loon- en personeelsadministratie van u overnemen. Hierbij horen ook alle risico’s en verplichtingen. Raakt bijvoorbeeld een van uw medewerkers arbeidsongeschikt? Wij blijven hem of haar de volledige periode doorbetalen. Bij HSU.nl plaatsen we zowel parrtime als fulltime medewerkers met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd op de payroll.

Waarom u overstapt naar payroll

Steeds meer ondernemers maken de keuze om met hun bedrijf over te stappen naar payroll. Dat is niet zo gek, want zij besparen zo heel veel tijd en energie. Doordat wij van HSU.nl de volledige salarisadministratie en backoffice uit handen kunnen nemen, houdt u in Kerkrade heel wat tijd over om u bezig te houden met de zaken waar u echt passie voor heeft: uw corebusiness. Bent u benieuwd welke specifieke kansen payroll u in Kerkrade kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen van payroll

Twijfelt u nog over uw keuze voor payroll in Kerkrade via HSU.nl? Wij maken de keuze wat makkelijker voor u, en zetten de voordelen op een rij:

  • Onze specialisten hebben zo’n 20 jaar ervaring met payroll
  • Wij verzorgen al uw administratieve verplichtingen
  • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de arbeidsrisico’s
  • In geval van ziekteverzuim betalen wij werknemers tot wel 2 jaar door
  • U kunt op onze experts vertrouwen voor advies over personeelsgerelateerde vraagstukken

Neem contact op met HSU.nl

Maakt u met uw bedrijf in Kerkrade ook de overstap naar payroll? Of wilt u meer weten over onze service? Neem gerust contact op met HSU.nl. Dat doet u telefonisch via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Geef uw wensen aan ons door, en maak van HSU.nl uw partner voor payroll in Kerkrade.