Uitzendovereenkomst of payrollovereenkomst?

Bij HSU.nl kun je op twee manieren medewerkers verlonen: met een uitzendovereenkomst en/of met een payrollovereenkomst. Er is een belangrijk verschil tussen beide overeenkomsten; Met de één kun je medewerkers tot 5,5 jaar flexibel inzetten (uitzenden), met de ander (payroll) kun je medewerkers zelf werven en exclusief voor jouw bedrijf inzetten. In beide gevallen zal HSU.nl de juridisch werkgever worden van de medewerker(s) en dat levert jou veel voordelen op. Denk hierbij aan de aanzienlijke administratieve lastenverlichting en het inperken van arbeidsrechtelijke risico’s.

Wat verzorgt HSU?

Als je medewerkers via HSU.nl verloont worden wij de juridisch werkgever. Wij verzorgen alle administratieve en juridische taken. Wij betalen bijvoorbeeld de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Voor de medewerkers verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. Jij bent als operationeel werkgever verantwoordelijk voor de aansturing op de werkvloer en maakt afspraken over bijvoorbeeld loon, werkuren en de uit te voeren werkzaamheden met de medewerker. Je hebt geen doorbetalingsplicht bij ziekte en vrij van vorderingen of naheffingen. Wetende dat er een expert is die je ondersteunt op alle vlakken op HR-gebied, is HSU.nl de partner om je onbezorgd te laten ondernemen.

HSU.nl is alle voorkomende sectoren actief. We bestaan sinds 2000 en hebben hierdoor ruime ervaring. Inmiddels hebben we tienduizenden medewerkers verloont en vele werkgevers onbezorgd laten ondernemen. Je mag ons gerust een echte expert noemen.

Horeca-, evenementen-, beveiligings-, logistieke- en uitzendsector. Het is een kleine greep uit de vele bedrijfstakken die we dagelijks ondersteunen.

Heb je als ondernemer behoefte aan het flexibel inzetten van medewerkers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Tip

Nieuwsgierig welke manier van verlonen het beste bij jouw situatie past? Of wil je weten hoe je de uitzendovereenkomst en de payrollovereenkomst kunt combineren? Onze adviseurs leggen het graag aan je uit. Vraag hier vrijblijvend een adviesgesprek aan. Dit kan telefonisch of persoonlijk bij jou aan tafel.

Bel ons via; 088-53 63 363 Wij helpen graag!